Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13230037 www.bgdnes.bg

Копие на татко си е порасналата щерка на Боби М.

Завършва университет в Бостън 

Елинор отпразнува 23-ия си рожден ден в Америка 

Пораснала и много разхубавена е дъщерята на бившия вратар Борислав Михайлов и шампионката по гимнастика Мария Петрова. Елинор от години живее и учи в Съединените щати.

"България Днес" се сдоби с актуален кадър, на който хубавицата е облечена стилно и изцяло в черно. Тя е истинско копие на татко си. Елинор Михайлова избягва шума около нея в публичното пространство и не качва снимки в социалните мрежи. Сега обаче се вижда, че тя се е превърнала в страхотна млада дама. Освен това дъщерята на Боби М. е заложила много сериозно на образованието си. Догодина тя трябва да завърши престижен университет зад океана.

Реклама

Преди дни Елинор празнува своя 23-и рожден ден в Америка. Въпреки че е далеч от родителите си, те се чуват постоянно и разговарят чрез видеовръзки. Именно майка й Мария Петрова показа снимката на щерка си и й изпрати послание сърце в социалните мрежи. На друг кадър пък се вижда Елинор като малка и грижите, които полага за нея известният й татко, който е шеф на футболния съюз.

В Североизточния университет в Бостън дъщерята на Боби и Мария следва политически науки и международни отношения. Нейните планове са един ден да се завърне у нас и да направи кариера в България. Като по-малка Елинор бе тласкана към спорта, но така и не тръгна по стъпките на родителите си. Михайлова беше считана за голяма тенис надежда и дори участваше в държавните шампионати. В крайна сметка самата тя се отказа от тренировките и избра университета. Преди това младата госпожица живя известно време в Барселона. Тя е много близка със своя по-голям брат Николай Михайлов, който е вратар в "Левски". Мария Петрова отглежда и Ники М., който е само на 5 години, когато Боби Михайлов и първата му съпруга се развеждат.

В пълна тайна пази личния си живот Елинор. Не е ясно дали тя вече има любим мъж до себе си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама