Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13240963 www.bgdnes.bg

Линда командва вкъщи!

Майката на Кирил Петков си дойде за Коледа да види внуците

Движа почти всичко и се опитвам да съм добра навсякъде, споделя експремиершата

"Аз съм главният у дома! Движа почти всичко и се опитвам да съм добра навсякъде, нямам помощничка, но свекърва ми Венета е най-добра в тази роля." Това споделя експремиершата Линда Макензи-Петкова, която се прибра, след като гостува на баща си в Канада заедно със свекърва си.

Реклама

Двете жени са неразделни и заедно ще бъдат на Коледа и Нова година. Баба Венета се е затъжила за внучките и вече им е приготвила подаръци, а Линда от своя страна раздаде своите дарове на сестрите си, с които се видя за кратко в родината си.

Венета е бивш шеф на клон на известна и голяма библиотека в градчето Виктория, Британска Колумбия. Майката на Кирил Петков се пенсионира преди броени месеци с над 3 бона пенсия. Пловдивчанката така и не си дойде за изборите, за да подкрепи сина си, но го направи, като гласува за него и с постове в социалните мрежи. Родителите на Кирил отдавна живеят разделени. Той и татко му Петко Петков се връщат от Канада у нас още през 2007 г., но Венета не стяга куфарите с тях и взема решение да продължи да живее като емигрантка в чужбина.

"Свекърва ми е прекрасна жена. Сега с нея ще обиколим пазарите и ще си изкараме прекрасни празници", споделя в сладкарницата си красивата Линда на колежките.

Видимо експремиершата намира време за всичко, плюс за игра с котката Саманта, която усилва численото предимство на дамите вкъщи. Линда често публикува в инстаграма си снимки на домашната любимка и двете момичета, с които живее, тъй като третото учи в чужбина. Очаква се и то да дойде за Коледа.

Голямото семейство ще изкара празниците вкъщи, а за Нова година вероятно ще отдъхне на СПА в някой от минералните ни курорти, както прави в последните две години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама