Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13251883 www.bgdnes.bg

Софка и Гринго пак разделени

Певицата сама за рождения си ден в Дубай, получи червени рози от друг

В топъл Дубай отиде Софи Маринова за рождения си ден. Ромската перла празнува в луксозен ресторант в близост до емблематичния небостъргач "Бурж Халифа" и дори получи букет червени рози. Те обаче не са от официалния й любим Гринго.

Мачото не е с Маринова в Дубай, но каква е причината за поредната разлъка този път не е ясно. Маринова е в компанията на приятели, а в това време Гринго е в родината. Червените рози усъмниха феновете й дали няма нов мъж до себе си. Факт е, че с Гринго постоянно се събират и разделят, но този път двамата не са се показвали заедно от месеци.

Реклама

Поредните проблеми за семейството започнаха през пролетта, когато мъжът на фолкзвездата бе арестуван за побой в дискотека. По време на участие на Софка в заведението на своя колега Константин фен се доближава до нея за снимка, но Тодор Давидов се ядосва на напористия младеж и го напада. Пострадалият дори си глътна езика по време на сбиването. Софийският районен съд реши Гринго да бъде поставен под домашен арест, тъй като вече е бил съден от специализирания съд за изнудване. Тогава Софи предложи голяма сума пари на потърпевшия, за да оттегли жалбата си, но без резултат.

За буйния гняв на здравеняка се знае още от 2016 г., след като Софи Маринова разкри в тв интервю, че мъжът й я бие. "Както е готин и усмихнат, и изведнъж скача. Бие ме с юмруци. Имам 15 шева на ръката", сподели тогава приятелката на Преслава.

Маринова изглежда видимо доволна от престоя в Дубай без мъжа си.

"Пия си и се забавлявам на "Бурж Халифа", много съм добре, нищо не ми липсва", похвали се Маринова, а някои разчетоха думите й като послание към Гринго.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама