Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13316789 www.bgdnes.bg

Вулева с нов мъж

Бившата водеща си намери гадже в Кипър

Бившата телевизионна водеща Албена Вулева издаде, че е намерила нова любов в живота си. Скандално жълтата телевизионерка вече няколко пъти показва снимки с неизвестен мъж, с когото вечерят в ресторант или се разхождат из кипърските улици.

Вулева не е споделила официално дали това е ново гадже, но коментари от нейни приятели подсказват новината.

Реклама

Макар да не е на екран, блондинката все още се слави с хапливия си език. Вулева редовно блокира всички въпроси на тема личен живот с обяснението, че не иска да занимава със себе си. Откровенията й обаче на тема мъже срещат голям успех сред последователите. Последното такова е, че е разочарована от мъжете в миналото си.

Най-дългата връзка на Албена е тази с фитнес инструктора Недик Недев, но тя отдавна остана в миналото. Двамата бяха заедно повече от десетилетие, дори се ожениха, но разделите им бяха безброй. Последната бе окончателна и Недик вече има нова жена в живота си.

Към днешна дата блондинката определя бившия си като "пълен олигофрен". Двете години с него били най-ужасните в живота й. Албена Вулева твърди, че отношенията им станали отвратителни още в деня на сватбата. Заради травмата, която й нанесъл несполучливият брак, се зарекла да не допуска никога повече тази грешка.

След като се пренесе в Кипър, Вулева се зарекла да не започва нова връзка, особено с българин, затова и сега е пестелива откъм подробности за връзката си. Вулева се скри от публичното пространство малко след скандалното си участие във "ВИП брадър" преди години.

"Мога да кажа на всички злобари, че сега съм много по-щастлива. Няма я тази злоба, с която бях обградена преди. Оставям телевизията на хора, които няма по какъв друг начин да се реализират", категорична е Вулева, която се радва на новия си живот. Желаем й късмет!

Реклама
Реклама
Реклама