Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13517381 www.bgdnes.bg

Събраха ли се отново Даниел Петканов и Александра Богданска? (Снимки)

Любопитни сторита в инстаграм профилите на бившите съпрузи Даниел Петканов и Александра Богданска разпалиха мрежата и накара последователите им да се чудят дали двойката не се е събрала отново. Причината е, че очевидно двамата са на почивка заедно в Тайланд. В тяхната компания е и синът им Габриел.

Първоначално моделката сподели кадър от полет на детето си и уточни, че това е първото му пътуване със самолет. 

Реклама

Малко по-късно тя пусна и снимка, на която някой ги снима с Габриел, докато спят на борда на машината. 

В същото време Даниел Петканов първо си качи стори със сина си от истанбулското летище. Тогава се породиха и първоначалните съмнения, че семейството може би ще пътува нанякъде заедно. 

Само няколко часа по-късно моделката и станалият известен като Лудия репортер разбулиха мистерията. И двамата си качиха клипове от резорта, в който са отседнали в Пукет, а гледката от видеата им определено съвпада. Единствената разлика е, че кадрите на единия са дневни, а на другия вечерни.

Очевидно Даниел и Александра ще прекарат почивката си в Тайланд заедно. Дали обаче отново са се събрали? Отговорът на този въпрос засега остава отворен.

Двойката мина през доста бурни моменти във връзката си. Двамата нашумяха покрай първата си раздяла, когато Лудия репортер даде особена гласност на развоя на събитията помежду им. Няколко години по-късно те се се срещнаха отново в тв риалити от българския ефир, където решиха, че още се обичат и ще сключат брак.

Скоро след това се появи и техният наследник Габриел. И както отношенията им изглеждаха скрепени, изведнъж през 2022 г. Даниел Петканов подаде документи за развод. Бившата му съпруга Александра, вече Богданска, разказа тогава, че изобщо не го е очаквала и даже е мислила за второ дете.

Реклама
Реклама
Реклама