Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13661001 www.bgdnes.bg

Целят Ивана с ножове

Певицата снима опасен клип, "Леле, пази се! - предупреждава я Глория

Ивана е посрещнала рождения си ден с щур купон, научи "България Днес". Сутринта след партито незалязващата звезда на попфолка каза за вестника, че първо ще си отдъхне, а след това ще разказва за новото си видео и плановете си за годината.

Точно новото видео на Ивана накара нейните колеги, роднини и фенове да се изприщят от ужас. Клипът е към последното й парче "Цирк", с което Ивана стартира изявите си за 2023-та. В един от кадрите певицата седи на стол, над главата й е поставена класическа мишена с кръгчета, а левент с брада мята истински ножове по тях. Остриетата фучат на милиметри от главата на изпълнителката, без тя да изобщо да трепне. "Леле, какво е това?! Пази се!", написа сериозно уплашената за своята колежка Глория. Поклонници на таланта на красавицата от Айтос пък коментират, че освен невероятно талантлива Ивана е и поразително смела, а това съчетание я превръща в повече от звезда. та дори и мятането на ножове по нея да е само "мента на лента".

Реклама

От екипа на певицата разкриха, че новото й парче е попфолк реплика на безсмъртния хит на Фреди Меркюри "Шоуто трябва да продължи". Всъщност обаче посланията му са противоположни - Ивана пее, че този цирк не бива да продължава. "Този цирк е наш, аплодисменти, моля ви, за нас!Станахме за смях пред хората, на мен не ми отива ролята!", гласи рефренът на новото парче на попфолк иконата.

В друг кадър от видеото Ивана блести в яркожълта рокля с кринолини, но вместо на театралната сцена тя е на цирковата арена. Феновете на топ изпълнителката я заляха с възторжени коментари и комплименти. "Прекрасно е, че вие и екипът ви сте се сетили, че в наши дни крилатата фраза на Шекспир "Животът е сцена, а ние сме актьори", е вече много по-подходящо да звучи като "Животът е цирк и ние сме клоуните на арената", остроумничи почитател на Ивана.

Освен с нова песен топ певицата посреща празника си с чисто нова визия. Дали вталената й фигура се дължи на диети, фитнес и пластики или на корсет, остава загадка. Но е факт, че мегазвездата на попфолка влиза в новата година в стилистиката на световните знаменитости.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама