Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13698621 www.bgdnes.bg

Ето го гаджето на Баян!

Мистерията е разгадана

Даниел Върбанов от "Войната на буквите" е заедно с Александра Лашкова, която играе Макрена в сериала

Разкрита е тайната на гаджето на главния герой от филма "Войната на буквите" - Даниел Върбанов, който играе Баян в лентата. Секссимволът има приятелка и тя е Александра Лашкова!

Реклама

"Досега никой не е познал коя е моята приятелка. А аз не се крия, това не е мистерия. След първия, който го направи, ще си призная", казва актьорът.

И ето. Младата надежда на родното кино има любовна афера с колежка. Макар още след първия епизод на сериала Даниел да се превърна в сензация и да разтуптя хиляди женски сърца, всъщност своето той е отдал на младата красавица Александра Лашкова. Нея зрителите също познават от "Войната на буквите", където тя играе Макарена.

Двамата с Даниел са двойка от 2021 г. насам. Запознават се в НАТФИЗ, където попадат в един и същ клас - този на проф. Атанас Атанасов. Връзката си афишират единствено пред колегите си в университета и пред приятелския си кръг. В социалните мрежи избягват да се показват заедно, въпреки че Даниел е постнал през лятото обща тяхна снимка.

Любовните им отношения не са попречили на професионализма им по време на снимките на сериала и двамата не са разигравали сцени на ревност, а били изключително отдадени на работния процес. На официалната премиера на хитовата продукция на БНТ Даниел и Алекс също се появиха заедно, но не демонстрираха близостта си пред камерите.

Върбанов напоследък се радва на завишен интерес на фенки към него. Твърди, че се чувства поласкан и приятно изненадан. Смята, че позитивната реакция е част от професията и може да бъде приета само като комплимент.

Според думите му семейството и приятелката му се радват на успеха му, но в същото време те са и хората, които го свалят на земята, ако има нужда. На тях той разчита и за градивната критика.

Иначе Александра Валериева Лашкова, приятелката на Даниел, е на 23 г. и вече е предпочитана актриса от режисьорите. Можете да я гледате в театъра в НАТФИЗ в няколко постановки. Във "Войната на буквите" е първата й роля в тв сериал. Там влиза в ролята на Макарена и Перун.

Реклама
Реклама
Реклама