Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13704933 www.bgdnes.bg

Ваня Щерева участва в "Ергенът"

Писателката Ваня Щерева влиза в новият сезон на романтичното риалити "Ергенът". Това обяви самата тя в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви.

Щерева прекара няколко месеца в южната ни съседка, докато текат снимките на формата.

"Това беше най-хубавото преживяване през изминалата година! Толкова е по-яко от първия сезон. За съжаление не се боря за сърцето на ергена, въпреки че за това сърце си струва да се бори човек. Евгени е страхотен. Не говорим визуално, а като човек, като интелект, като морал", сипе суперлативи блондинката за пианиста Евгени Генчев, който търси голямата любов в предаването.

Реклама

Самата Щерева участва във формата като редактор.

В малкото свободно време, което й остава между снимките Ваня успява да събуди една позарбавена своя страст, а именно писането на музика.

"Вдъхнових се докато бях в Турция. Заминах за да мога да се рефрешна творчески. Преди това се занимавах основно с бижута и имах нужда да се откъсна малко от това. Предаването много ме зареди. В малките часове, в които не бях на работа творих на балкончето на стаята ми", споделя Ваня и допълва, че вече има три готови песни, които предстои да пусне скоро време.

Четете още

Бакалова без чорапи при Щерева

Бакалова без чорапи при Щерева

ВАНЯ ЩЕРЕВА С ИДИОТСКИ ТЕКСТ

ВАНЯ ЩЕРЕВА С ИДИОТСКИ ТЕКСТ

Певицата Мила Роберт:  Ще татуирам всички мои фенове

Певицата Мила Роберт: Ще татуирам всички мои фенове

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама