Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13749679 www.bgdnes.bg

Фенове си татуират Диона

Чалга певицата показа маслени рисунки върху ръцете на почитатели, които са решили да увековечат любимата си певица върху тялото си. На една от татуировките Диона е в почти цял ръст, като акцент е дупето й, което изпъква на преден план. На другата телесна рисунка фолкпевицата пуши цигара, а големите й гърди са изрисувани детайлно.

"Карате ме да летя от щастие и да се просълзявам в същото време. Не знаете колко много се радвам, че съм ви докоснала и вдъхновила дотолкова. Благодаря ви за тази любов, за подкрепата и за безрезервната вяра в мен", заяви емоционално Диона за нетрадиционната фенска подкрепа. Самата изпълнителка разпространи татусите, които предизвикаха огромно вълнение сред почитателската й маса.

Реклама

Изрисуване на чалга певици върху фенски тела е имало и в миналото. Преди години неизвестен мъж татуира Преслава на ръката си. Певицата беше изобразена в близък план, а под гърдите беше изписано името й.

Галина Георгиева от Варна има цели осем татуировки, посветени на фолкпевеца Борис Дали. Тя обяснява, че с изпълнителя се е запознала преди много години в нощно заведение, където по това време тя работи като танцьорка. И друга девойка също увековечи Борис Дали върху тялото си. Знойна хубавица татуира името на певеца върху огромната си дясна силиконова гърда.

Четете още

Диона хваната в мрежа

Диона хваната в мрежа

Диона се усъвършенства

Диона се усъвършенства

Диона преживя катастрофата, отиде на мол с охрана

Диона преживя катастрофата, отиде на мол с охрана

Диона става арабска принцеса за ЧНГ

Диона става арабска принцеса за ЧНГ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама