Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14048574 www.bgdnes.bg

Елина аут от "Сървайвър"

Елина напуска "Сървайвър" след дуел със съотборника си Тино. Досега тя се спасяваше от отпадане, но накрая късметът й изневери на игра за баланс.

"Сървайвър" не съм планирала да ми се случи, но повярвах в себе си. Успях да се събера, да се върна и да се боря, да намеря сили да обичам себе си. Посланието ми към хората е да видят себе си отвътре, да си простят и да продължават да се борят, да потърсят помощ, ако имат нужда от такава", каза на изпроводяк 26-годишната акаунт мениджърка.

Реклама

Преди да отпадне от борбата за 150 хил. лв., Елина сподели, че й допада певецът Тино - как мисли, как говори и как се държи. "Той е достоен съперник за дуела. Щеше ми се да не съм срещу него, но по-добрият остава в играта", коментира брюнетката.

Във връзка с интригите при "червения" отбор, тя заяви, че има неща, които не би направила, за да влезе в коалиция.

На племенния съвет продължиха да хвърчат искри между бившите съотборници Благо Георгиев и Снежана и Божана, които той прати в противниковия лагер. "Ако трябва да се сърдят на някой, да се сърдят на мен. Аз пак бих ги пратил в другия отбор - нищо лично", защити се бившият футболист. Той коментира, че актрисата и ресторантьорката са силни играчи, но всеки може да победи всеки.

Преди това двете му отмъстиха, като отмъкнаха най-важното от червения лагер - тенджерата.

Четете още

Звездите се изпокараха в "Сървайвър"

Звездите се изпокараха в "Сървайвър"

Александра изхвърча от "Сървайвър"

Александра изхвърча от "Сървайвър"

Елина, Мария или Александра?
Една ще си тръгне от Сървайвър"!

Елина, Мария или Александра? Една ще си тръгне от Сървайвър"!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама