Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14074687 www.bgdnes.bg

Анита забрави Рачков, удари го на живот

След раздялата с водещия

Сексапилната мадама замина за Лондон с приятелки

Бившата половинка на Димитър Рачков, Анита, демонстрира безгрижен живот след раздялата с водещия. От поведението й личи, че блондинката не се чувства изоставена и се радва на свободата. Преди дни Анита отлетя за Лондон с приятелки, където посети концерт на световноизвестния рапър Снуп Дог.

Компанията си бе закупила предварително билети и се настани на места с много добра гледка към сцената. Анита публикува и в профилите си в социалните мрежи снимки от концерта. Димитрова е останала още няколко дни на Острова, като е обиколила не само забележителности, но и магазини на световни марки. Близки до силиконката издават, че противно на очакванията, след края на отношенията си актьора тя не е изпаднала във финансова криза. Анита без проблеми е броила 200 паунда за билет за концерта, отделно разполага и с бюджет за шопинг. Докато бе до Рачков, бившата плеймейтка натрупа опит и вероятно хонорари като инфлуенсър. Отделно Анита има постоянна работа в банка с нелоша заплата.

Реклама

Димитрова и Рачков изкараха заедно повече от три години, като през цялото време девойката се опитваше да докаже, че не е с актьора заради пари, а разликата в годините не е проблем. Все пак връзката им приключи, а възрастовите различия са оказали влияние за крайното решение. За последно ексвлюбените бяха забелязани заедно на Нова година във Велинград, където осъмнаха в чалга клуб. Заради Анита Митко и друг път е посещавал подобни заведения.

Неотдавна самият Рачков разкри пред "България Днес", че с Анита са останали в добри отношения, но са взели решение да сложат край на връзката си. "Да, вярно е. Потвърждавам, че вече не сме заедно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са нормални неща", заяви актьорът, който избягва да коментира личния си живот.

След раздялата Анита побърза да изтрие всички снимки с Рачков.

Четете още

Анита с червени рози от Рачков

Анита с червени рози от Рачков

Анита на Рачков става мениджър в банка

Анита на Рачков става мениджър в банка

Анита на Рачков обича да се шари
Анита на Рачков обича да се шари

Анита на Рачков обича да се шари

Фенка на Рачков тормози гаджето му
Фенка на Рачков тормози гаджето му

Фенка на Рачков тормози гаджето му

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама