Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14084311 www.bgdnes.bg

Мики Маус и Васко Жабата купонясват на чалга

Нова мода в нощния живот 

Гигантски кукли въртят кючеци в дискотеки, Алф гушка танцьорки 

Гигантски кукли купонясват на чалга.

Нова мода в нощния живот на дискотеките набира скорост - хора, облечени в огромни костюми на световноизвестни филмови герои, мятат кючеци и се впускат в партитата в малките часове на нощта.

Засега модата е плъзнала масово в чалготеките в столицата, но нищо чудно да "зарази" и заведенията в останалата част на страната.

Реклама

Огромен Мики Маус, обграден от сексапилни момичета в оскъдно облекло, е топатракция в дискотека в центъра на София. Култовият анимационен герой се раздава максимално на сцената, като изглежда точно като двойника си, който забавлява малките посетители в Дисниленд в Париж.

Мелмак партита са хит в момента в Студентски град в столицата, като главен герой в тях е симпатичният извънземен Алф. И докато в началото косматият телевизионен герой предимно обикаляше около масите, то вече е активен елемент от балета от танцьорки и показва уменията си на сцената. Алф вероятно е и роднина на Казанова, защото много умело флиртува с момичетата и не пропуска възможност да гушне секси кючекините. За неговите подвизи "България Днес" ви разказа още през януари тази година, като след това вълната от гигантски кукли по барове и кръчми силно се разрасна.

Изработката на костюма на Алф е много добра и поразително прилича на тази от оригиналния сериал, който събираше цели градове у нас пред телевизорите през 90-те години на миналия век. Съществена разлика е, че истинският Алф беше много нисък, докато чалга версията му се извисява на завидна височина.

Емблемата на миналата година Васко Жабата също е чест гост в дискотеките. Различното при него е, че обикаля с китара - точно като в сюжета на емблематичната песен "Комбайна вършачка", която преживя ренесанс 20 години след първата си поява.

Четете още

След забраната - бум на райски газ в дискотеките
След забраната - бум на райски газ в дискотеките

След забраната - бум на райски газ в дискотеките

Чалга легендата Тошко Тодоров: Радка Пиратка е по-велика от Васко Жабата

Чалга легендата Тошко Тодоров: Радка Пиратка е по-велика от Васко Жабата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама