Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14583619 www.bgdnes.bg

НОВА ДРАМА! Емили Тротинетката в черния списък на заведенията

Заради скандалния клип не я допускат в заведения във Варна

Нова драма се заформи около Емили Тротинетката. След като излезе от килията, където прекара около два месеца, и се премести да живее във Варна, сега блондито понесе нов удар - не я допускат да влиза в заведенията на града. Емили е била върната от няколко ресторанта и клуба във Варна, които опитала да посети с любимите си Тихомир и Елизабет, и твърди, че собствениците им са я вкарали в списък с клиенти, които не трябва да бъдат допускани.

 

"С влизането ни в ресторанта сервитьорът веднага ни спря, посочи мен и каза: "Имаме забрана да те пускаме в заведението заради видеото. Тихомир и Елизабет ги пуснаха, мен не! И всичко е заради клипа, в който участвах. Аз нямам вина. Всички доброволно се включиха в това видео. Също така съдът направи експертиза на момчето и се оказа, че то е напълно здраво и няма специални потребности", твърди Емили. "Въобще не мога да разбера за какво е целият този шум. Просто ние сме млади хора и се забавлявахме. Страх ме е, че всички са се настроили против мен и тепърва ще усещам негативното отношение на хората" - казва Тротинетката.

Реклама

Според нея младият мъж от клипа бил неин фен и отдавна искал да се фотографират заедно. Снимките на самия клип били уредени от инфлуенсъра, който се подвизава в мрежата под името Чеченеца. Именно той организирал срещата.

"Момчето много искаше да се срещне с мен. Отказвала съм му десетки пъти преди това и най-накрая се съгласих да се снимам с него. Момчето не е малко! За него да се казва, че е дете, е малко пресилено, защото той е на 22, а аз съм на 21" - казва Емили, която твърди, че целият клип бил заснет просто за да се повеселят, явно без да съзнава за какво всъщност става дума. "Нито аз, нито Тошо Куката, нито Чеченеца сме искали да издевателстваме над някого. Това беше просто забавление, в което момчето настояваше да участва, и никой не пострада", казва Тротинетката.

За разлика от Емили, хората са категорични, че да водиш някого като куче на каишка на публично място е недопустимо. Подари тази причина много заведения във Варна са заявили, че няма да допускат Емили на своя територия.

Любопитен факт е, че в Пловдив, където бе заснет злополучният клип, не се случва за първи път. Преди няколко години в Града под тепетата се появи двойка, в която млада жена бе водена на каишка от партньора си и самата тя нямаше нищо против. Двойката дори парадираше с това свое поведение. Може би подобни взаимоотношения не са много приемливи, но доколкото ни е известно, двамата и до ден днешен са заедно.

Четете още

Емили Тротинетката рисува себе си и Васил Левски в ареста, прави изложба

Емили Тротинетката рисува себе си и Васил Левски в ареста, прави изложба

НА СВОБОДА: Посрещат Емили Тротинетката с балони и "Добре дошла"

НА СВОБОДА: Посрещат Емили Тротинетката с балони и "Добре дошла"

Емили Тротинетката с първи думи на свобода: В АРЕСТА МЕ ТРЕТИРАХА КАТО МЪЖ!

Емили Тротинетката с първи думи на свобода: В АРЕСТА МЕ ТРЕТИРАХА КАТО МЪЖ!

НА ЧАСОВЕ ОТ СВОБОДАТА! Осиновяват и превъзпитават Емили

НА ЧАСОВЕ ОТ СВОБОДАТА! Осиновяват и превъзпитават Емили

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама