Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14454362 www.bgdnes.bg

НА ЧАСОВЕ ОТ СВОБОДАТА! Осиновяват и превъзпитават Емили

Тротинетката вече ще е под постоянния надзор на новите си "родители" Тихомир и Елизабет, те вдигат сватба през есента

Днес се очаква Пловдивският районен съд да освободи Емили Тротинетката от ареста на Второ РПУ в Града на тепетата, но излизането й на свобода срещу парична гаранция от 1500 лв. в сряда отново е под въпрос. Магистратите могат да потвърдят решението си от миналата седмица скандалното блонди да не остане зад решетките до изтичането на законния срок на 5 юни. Но ако наблюдаващият прокурор по делото срещу нея, Тошо Куката и Петко Чеченеца, образувано след гаврата им в пловдивски мол с 20-годишния младеж със специални образователни потребности Денислав Делчев, обжалва това решение, съдията може да приеме доводите му и Емили да не напусне килията още две седмици.

Реклама

Независимо от изхода на съдебното заседание най-близките приятели на Тротинетката - бившият културист и участник във "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов и 30-годишната софиянка Елизабет, с която тя живя в "любовна триада" в обща квартира в столичния квартал "Стрелбище", са решили да променят от корен нейното възпитание и навици.

"Сега ние сме нейното ново семейство. Скоро се събираме отново всички заедно. Само че вече сме във Варна, нанесохме се в апартамент, собственост на бащата на Тихомир, защото хазаинът на квартирата ни в София реши да продава имота и се наложи да го напуснем", разказа за "България Днес" Елизабет.

Младата дама обяви, че "Емили ще бъде нашето дете с Тихомир". Завършилата румънската гимназия в столицата избраница на русокоската от Плевен и ексатлет вече има един брак зад гърба си и дете. По думите на Емили Елизабет и Тихомир-Мелиса дори планирали сватба през септември.

Годеницата на Рангелов каза още, че Емили ще се чувства добре в морската столица, за нея имало предвидена "детска стая" в апартамента. Елизабет обаче е категорична, че тя и бившият културист ще бъдат като майка и баща на Тротинетката, която остава пълно сираче още като тийнейджър.

"Много я обичаме, но аз съм за във възпитанието й да има и строгост", смята Елизабет. Очевидно тя ще бъде "лошото ченге" в "триадата", защото близо двуметровият ексатлет бил "мекушав".

Реклама

"Когато се прибере в новия си дом, Емили приключва с пътуванията по влаковете, със срещите из цялата страна... тя сама пожела да учи в Свободния университет във Варна и ние я подкрепяме", сподели за вестника новата "майка" на Тротинетката.

"Посъветвах я да се държи по-обрано, по-сдържано в съда, да каже: "Съжалявам много, бях подведена, никога повече няма да правя подобни неща", довери Елизабет.

Бъдещата младоженка в момента е безработна, но скоро възнамерява да започне работа във Варна. "Досега с Тихомир нямахме време за нищо, бяхме изцяло ангажирани със случилото се с Емили, много се страхувахме за нея, много страдахме, беше ни страшно мъчно... Сега тя се позакрепи, чуваме се по телефона, когато й разрешат. И щом я пуснат, веднага си я прибираме", зарече се годеницата на Тихомир-Мелиса.

Двамата с новия "баща" на Тротинетката са най-радостни, че са успели да осигурят сумата за паричната гаранция, срещу която се очаква скандалното блонди да бъде пуснато от ареста. "Наложи се да продам чисто новия си мотор, подарък за рождения ми ден на 3 май, защото, когато твой близък човек е в болницата или в затвора, трябва да направиш всичко, за да му помогнеш", написа наскоро в социалката си Тихомир-Мелиса Рангелов.

1.

Четете още

Тихомир спасява Емили от зандана

Тихомир спасява Емили от зандана

Обрат! Съдът решава в понеделник дали ще пусне Емили

Обрат! Съдът решава в понеделник дали ще пусне Емили

"Промених се, не съм престъпница", каза Емили Тротинетката и я пуснаха на свобода срещу 1500 лева

"Промених се, не съм престъпница", каза Емили Тротинетката и я пуснаха на свобода срещу 1500 лева

Емили Тротинетката с опит да излезе по-рано от ареста

Емили Тротинетката с опит да излезе по-рано от ареста

Реклама
Реклама
Реклама