Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14653043 www.bgdnes.bg

Топкрасавици викат за "Сити" и "Интер" в Истанбул (СНИМКИ)

*Равенство в дербито на половинките

*18-годишна футболистка дере гърло за Холанд, Лаутаро идва на финала като младоженец

Куп топкрасавици ще надъхват любимите си мъже от трибуните на Олимпийския стадион "Ататюрк" в Истанбул. Тази вечер е големият финал в Шампионската лига по футбол между "Манчестър Сити" и "Интер". Сблъсъкът за най-ценния европейски клубен трофей започва в 22:00 часа българско време и ще се излъчва пряко по bTV Action и Макс Спорт 3.

Реклама

Двата отбора никога до този момент не са играли един срещу друг в официална среща. И докато "нерадзурите" преследват своя четвърти трофей от надпреварата, то "гражданите" искат да завоюват свое дебютен такъв.

Голмайстор №1 в европейския футбол този сезон Ерлинг Холанд със сигурност ще бъде големият коз на "Сити". Нападателят ще бъде подкрепян от 18-годишната си приятелка Исабел Хаугсенг Йохансен. Двамата бяха спипани за първи път заедно през миналата година в испанския курорт Марбея. Двамата се познават от деца, но постепенно започват да се сближават все повече. До този момент Холанд пази изключително ревниво личния си живот. За Исабел се знае, че също играе футбол любителски, а освен това работи в магазин. 

Другият голям лидер в състава на мениджъра Хосеп Гуардиола е белгийският национал Кевин де Бройне. Той спечели пет титли във Висшата лига, две Купи на Англия и пет Купи на Лигата, но никога не се е изкачвал на европейския връх с екипа на "Сити".

"Трябва да се насладим и да се надяваме да се представим по най-добрия начин. Финалите са 50 на 50, винаги е трудно. Ще има моменти, когато е трудно, но в най-важните ще се опитаме да си свършим работата. "Интер" има страхотни играчи и ние ги уважаваме", каза белгийският национал. Той се радва на любовта на красивата си съпруга Мишел Лакроа. Двамата са заедно от 2014 година. През 2017-а двойката вдигна приказна сватба. Днес те се радват на трите си деца и живота в Манчестър. 

"Всичко започна с един туит - споделя Кевин. - Имах само няколко хиляди последователи по това време, защото все още бях под наем във "Вердер". Туитнах нещо за мач или не помня какво и това хубаво момиче го хареса. По онова време бях необвързан. Моят приятел я забеляза. Той каза: "Тя изглежда като хубаво момиче, нали? Трябва да й изпратиш съобщение."

Ключов играч в състава на "Манчестър Сити" за постигане на голямата мечта требъл е и Илкан Гюндоган. Германецът с турски корени се ожени за сексапилната Сара Арфауи през пролетта на миналата година. Сватбата бе в тесен кръг в Копенхаген. "Моят най-добър приятел, моят съпруг... Не мога да обясня колко те обичам", обясни се наскоро Сара. 

Реклама

Отборът на половинките в "Интер" никак не отстъпва по красота на финала. Една от големите звезди в състава е аржентинският световен шампион Лаутаро Мартинес.

"Несъмнено "Сити" е един от най-добрите отбори в света. Много харесвам неговия футбол и ще ми е трудно да играя срещу тях. Но вече се срещнахме с много силни отбори в груповата фаза и в директните елиминации и в крайна сметка играхме страхотно. Трябва да се опитаме да се насладим на мача, не играем на финал на Шампионска лига всеки ден. Мечтата на всеки от нас се сбъдна, така че остава само да работим здраво и да играем възможно най-добре. Надяваме се, че ще вдигнем трофея", оптимист е Мартинес. Освен това той има може би най-добрата мотивация със страхотна красавица до себе си, каквато е Агустина Гандолфо. Само преди дни двамата се ожениха на бляскава церемония на брега на езерото Комо. Сред гостите бяха всички от "Интер" - играчи, мениджъри и ръководство. Всички тифози на "нерадзурите" очакват Лаутаро да е големият герой за тима им тази вечер. 

Когато говорим за красавици, не можем да пропуснем съпругата на нападателя Един Джеко - Амра Силайджич. 38-годишната босненска се изявява като модел и актриса. Тя роди четири деца на голмайстора. 

В отбора на топсъпругите с деца несъмнено влиза и Енца де Кристофаро, която топли леглото на защитника Данило д'Амброзио от "Интер". 34-годишният футболист и сексбомбата са щастливи родители на двама синове - Леонардо и Лудовико. Тя е връстница на бранителя, а любовта им тръгва от Неапол, където и двамата са родени. 

Четете още

Холанд е фаворит да вкара в големия финал на Шампионска лига

Холанд е фаворит да вкара в големия финал на Шампионска лига

Лаутаро се ожени на тайна церемония в Комо

Лаутаро се ожени на тайна церемония в Комо

Реклама
Реклама
Реклама