Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17492564 www.bgdnes.bg

Ганка и Ванко от "Сървайвър" избягаха в Родопите

Ганка и Ванко, които откриха любовта по време на участието си в риалитито "Сървайвър", обявиха, че вече са се преместили да живеят в град Ракитово в западната част на Родопите.

„Преди да се роди Лео, купихме къща в покрайнините на София. Искахме да се отделим от лудницата, защото имаме възможност да работим онлайн, а извън големия град човек се чувства по-приятно и креативно" – споделя Ванко във видео, цитиран от „Лейди зоун".

Реклама

„Впоследствие се появи Лео, а нямахме възможност да направим толкова бързо къщата готова за живеене. Затова решихме да отидем в района на Велинград. Ако някой ми беше казал преди време, че ще живея сред Родопите, нямаше да повярвам" – признава Ванко.

„Говоря и от името на Гани. Тук се чувстваме повече от страхотно. Имаме си ангажименти в София, но няма нищо по-хубаво от това да се прибера вкъщи. Защото знам, че сутринта ще чуя птички, ще има качествена храна и ще се разходя с Лео, а вечер ще видя звезди по небето" – разказва щастливият баща, който създаде първата онлайн фитнес зала.

„Втурнали сме се в материалното, постоянно се съревноваваме с околните и не оценяваме колко добре може да се живее извън големия град. От 3-4 месеца сме встрани от напрежението и съм много по-работоспособен и по-креативен. Всичко е въпрос на нагласа, на настройка. Трябва само да притъпим егото си. Щастлив съм и не бързаме с къщата в покрайнините на София" – обобщава Ванко.

Четете още

Двойка от "Сървайвър" на почивка на Сейшелите

Двойка от "Сървайвър" на почивка на Сейшелите

Ванко и Ганка намират любовта в ефира

Ванко и Ганка намират любовта в ефира

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама