Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17715353 www.bgdnes.bg

Цветана Манева празнува 80-ия юбилей във Виена

Компанията в отлично настроение, рисуват в автобус 

Актьорите Силвия Петкова и Александър Сано изпускат полет, търсят храна на летището в австрийската столица 

80-ия си рожден ден в компанията на приятели актьори отпразнува във Виена уважаваната актриса Цветана Манева.

Реклама

Австрийската столица е единственото място извън родината ни, в което легендата отбелязва рождения си ден. Там актрисата представи спектакъла "Честит рожден ден, Цветана", създаден специално за тържествения повод

"България Днес" забеляза Манева на летището във Виена в компанията на колегите й Силвия Петкова и Александър Сано. Групичката изпуска първоначално планирания полет и се принуждава да се прибере с резервен. Това не се отразява на настроението на актьорите и по време на близо 90-минутното пътуване постоянно залагат на шеги и закачки. По време на трансфера с автобусче от самолета до летището в София Сано започва да рисува сърца по запотените прозорци, а Петкова видимо му се радва.

Докато чака на летището във Виена, Силвия обикаля заведенията, за да си намери нещо за хапване. Накрая се спира на гозбички, които с охота сипва в картонени кутии. Петкова чинно си плаща на касата и похапва, за да има сили за полета.

"Магията на любовта беше пренесена и във Виена въпреки изпуснатия полет. Дълга история, която ще ни забавлява до края на животите ни. Благодарим за вълшебството на прекрасните хора, които дойдоха! Благодарим ти, Цветана, че можем да бъдем около теб!", заяви емоционално Петкова, която сподели емоционални моменти от визитата и рождения ден в австрийската столица.

Желаем на Цветана Манева да е жива и здрава и още дълго да ни радва!

Четете още

Кака Лара РАЗКРИ: Цветана Манева е измислила името ми на пиянска вечеринка

Кака Лара РАЗКРИ: Цветана Манева е измислила името ми на пиянска вечеринка

Студенти благославят Цветана Манева

Студенти благославят Цветана Манева

Реклама