Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17795576 www.bgdnes.bg

Майката на 8 деца Цвети от "Бригада Нов дом": Нищо не ни липсва за Великден!

Посрещаме празника с агнешко, домашни козунаци, яйца и див чесън от балкана

"Нищо не ни липсва! Ще посрещнем Великден с агнешко месо по традиция, домашни козунаци, боядисани яйца на Велика Събота и див чесън, който си берем от балкана. Всички сме заедно, здрави сме, трудолюбиви и не се оплакваме, защото за всеки проблем си има решение."

Това сподели пред "България Днес" майката на 8 деца Цвети от с. Бистрица, докато приготвя обяда за многолюдната фамилия. Заедно със съпруга си Коце и всичките им отрочета (от които три тройки близнаци) са едни от най-емблематичните участници в сегашния сезон на "Бригада Нов дом" по Би Ти Ви.

Реклама

Майсторите ремонтираха дома на 10-членното семейство, като участникът във "Фермата" Калин Евтимов, който ръководи бригадата, заедно с момчетата изкъртиха и легендарното джакузи на Коце от ергенския му живот.

"То не се използваше и заемаше място, а след като го премахнаха, се разшири банята, а пералнята и сушилнята ми са на едно място вече", доволна е Цвети.

Оправната домакиня е благодарна за тоталната промяна на дома им само за 5 дни от бригадата на Калин, като сега децата имат свои стаи и се радват на коренно различни условия за живот.

Всички дечица на Цвети и Коце са желани. Двамата ги отглеждат с много любов и не обичат да се оплакват. Коце е международен шофьор и всяка седмица пътува до Италия, отсъствайки пет дни. Задържа се за 24 часа вкъщи и пак тръгва на път. Така грижите за наследниците падат основно върху Цвети.

"Наскоро получихме за Великден пакет с основни хранителни продукти по програма на ЕС и това е! От държавата помощ не съм видяла, каквато е практиката за такива големи семейства като нашето в чужбина. Затова и проблемът с демографската криза се задълбочава. Въпреки всичко не обичаме да се оплакваме. Хора, не се притеснявайте да раждате и отглеждате деца, бъдете вярващи и трудолюбиви", отправя послание пред вестника многодетната майка Цвети.

Четете още

Мария Силвестър разплака момиче с церебрална парализа, Виктория с нов дом от "Бригадата"

Мария Силвестър разплака момиче с церебрална парализа, Виктория с нов дом от "Бригадата"

Прецедент в "Бригада Нов дом" - отказват ремонт на къща в трагично състояние

Прецедент в "Бригада Нов дом" - отказват ремонт на къща в трагично състояние

Реклама
Реклама
Реклама