Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17739874 www.bgdnes.bg

Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук

С Нели Хаджийска, водещата на предаването “Търси се…”, която вече е изцяло нова версия на самата себе си, започва деветият сезон на подкаста “24 часа от живота”.

Тя прави тази трансформация благодарение на всевъзможните духовни практики, през които преминава, и на Вселената. “Платих много голяма цена, за да се срещна с моята нова версия, изгубих голяма част от моя живот, изгубих голяма част от това, което бях свикнала, че ме определя, за да спечеля нещо ново, много по-интересно, по-възвишено и нещо, което ме прави наистина щастлива”, разказва Хаджийска.

През годините постига всичко - образование, кариера, семейство, къща, деца, но в един момент се чувства празна вътре в себе си. “Усетих го преди две години и половина. Когато се обръщаш и поглеждаш, имаш всичко, обаче нещо липсва. То е дълбоко вътре в сърцето ти и идва от себепознанието и от това, че не си на пътя на душата си. В момента, в който пуснах тези идеи, с които живеех, позволих да ме води нещо по-висше от самата мен. Доверих се на Вселената, на себе си, заобичах се в тази нова своя версия и сега живея с лекота”, казва водещата.

Като зодия Овен преминава много “овнешки” през живота. С днешна дата обаче жената в нея е по-силна от овена. Когато ѝ се плаче, го прави, когато е тъжна, се оставя на тъгата, и е започнала да приема, че всичко това е част от нея и трябва да бъде такова. “Сега съм в етап от живота си, в който манифестирам къде искам да бъда и какво искам да преживявам. Днес съм една нова Нели. Благодарна съм на “старата”, защото без нея нямаше да стигна до тук. Всичките грешки, които научих, ги научих от нея. Всичките уроци, които взех, ги взех от нея. Тя има много важна роля, но е време да се разделим. Затварям огромен цикъл от моя етап, които е свързан с много неща.”

Какво научи от болките в живота, как се взима решението да сложиш край на един брак и още от интересния разговор с Нели Хаджийска слушайте в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи.

Реклама
Реклама