Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17766170 www.bgdnes.bg

Никой не разпознава легендата Стийв Бушеми в София

Бъркат знаменития актьор с мъжа на Дженифър Лопес

Никой не разпознал холивудската звезда Стийв Бушеми по време на престой у нас. Още по-лошо, когато все пак му обърнали внимание, изпълнителят бил сбъркан с бившия съпруг на Дженифър Лопес - Марк Антъни.

Това разказа в американската продукция "Късното шоу на Стивън Колбер" актьорът, който е носител на "Златен глобус" и натрупа популярност във филми като "Криминале", "Армагедон" и "Десперадо".

Реклама

Бушеми гостува в известното американско шоу по-рано този месец, където разказва любопитна история, свързана с България.

Актьорът споделя за работата си с писателя Тим Блейк Нелсън, по чиято пиеса преди около 20-ина година създават филма "Сивата зона" за Холокоста и "Аушвиц".

"Снимахме в България, която е интересно място. Бяхме предимно в София, но провинцията е красива. Понякога като отида на такова място, и се чудя дали ще ме разпознаят, или не. Тоест колко точно знаменит съм в България. Един ден се разхождам и наоколо се появи група тийнейджъри, която ме последва. И си викам: "Тези младежи са в час, познават ме". Един от тях ме спира и казва: "Ти Марк Антъни ли си?". Да, точно така, става въпрос за мъжа на Дженифър Лопес. За пръв път ми се случва. Мислили са ме за Уилям Дефо, за Джон Уолтърс. Това го разбирам, но този път ми беше странно. И трябваше да им кажа, че не съм. Те си тръгнаха разочаровани", връща лентата назад Бушеми.

Докато публиката избухва в смях в студиото на шоуто, Бушеми уточнява, че историята не приключва дотук.

"Когато се върнах в Ню Йорк, ходих в едно кафене в Бруклин. Едно ново момче беше започнало работа там. Давам му поръчката си, а той ме погледна. И ми каза: "Някой казвал ли ти е, че много приличаш на Марк Антъни?". Казах му: "Виж какво, тъкмо се връщам от България и едни хлапета ме помислиха за Марк Антъни". А той ме погледна и се изпъчи: "Аз съм от България", довършва разказа си актьорът и буквално превива от смях водещия Стивън Колбер и зрителите в студиото.

Реклама