Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17795180 www.bgdnes.bg

Кичка ще прекара Великден на сцената

Ще пее на българи в Америка, Антон Радичев на село, Веско Маринов с внуците

На сцената ще изкара Великден Кичка Бодурова.

"Ще посрещна Великден на 5 май, пеейки пред българи в Лас Вегас. Тук наброяват около 10 000 сънародници. След това започвам концерти и в България и ще се върна. Първата ми изява е на 3 юли в летния театър във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т.н.", споделя певицата, която подчертава, че с това турне ще сложи край на половинвековната си кариера. "Много песни изпях, много път прелетях. Но любовта към моята публика всяко лято е неустоима", сподели певицата.

Реклама

"Много обичам Великден! С половинката ми Еми сме с приятели в село Коньово на агънце. Почивам малко, защото после ме чака много работа, която не ме плаши, а само може да ме радва." Това каза актьорът Антон Радичев малко преди да седне на отрупана великденска софра. Той обясни, че веднага след празниците ще се снима в нов игрален филм, в който ще влезе в ролята на бивш пандизчия. "В края на май ще свършат снимките. Режисьорът Ивайло Пенчев ми предложи ролята на пандизчия в "Рожден ден". С нетърпение очаквам да почна да снимам. А преди това ще съм в Дупница за премиерата на спектакъл по текстове на Чудомир", сподели легендарният актьор.

Друг негов колега също ще изкара празниците на село. В Мирково заедно с любимата Камелия Любен Чаталов ще се възстановява, след като няколко дни прекарал вирус. "Настинка май беше, но не пих антибиотик. Въпреки температурата си копая градинката и така ми е добре", сподели Чаталов, който вече е боядисал яйцата.

Любовният трубадур Веселин Маринов също ще изкара семейно празниците - с внуците, които ще заведе при майка си, за която се грижат в дом. "Мама вече е на 90 години. Радвам се, че съзнанието й работи и тя е добре. Скоро внуците ми Веселин и Цветелина ще навършат 4 години. Мама ги е виждала и много им се радва", казва певецът. В свободното си време той много обича да играе с тях и да им разказва приказки. "Слушат песните ми и имат отношение към някои от тях", допълва Веско.

Четете още

Кичка Бодурова с признание: "Орфеят" ме направи топ!

Кичка Бодурова с признание: "Орфеят" ме направи топ!

Кичка Бодурова показа брат си Мишо, осинови дъщеря му (СНИМКИ)

Кичка Бодурова показа брат си Мишо, осинови дъщеря му (СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама