Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17816322 www.bgdnes.bg

КРАХ! Тенисистката Дария заряза Антъни Иванов

Радулова смени плувеца с американец

Скандалният плувец Антъни Иванов остана без гадже. Горещата му любов с тенисистката Дария Радулова приключи неочаквано.

Краят на връзката им е настъпил преди няколко месеца, но и двамата мълчаха досега. Факт е, че всичките им общи снимки в социалните мрежи са изтрити. Антъни и Дария дори не се следват вече.

Реклама

Нещо повече 21-годишната тенисистка явно бързо е намерила заместник на Иванов. След връзката си с плувец, сега започна такава с футболист. Новият й избраник е Марк Хаян. Той е с две години по-малък от Дария. Роденият в Лос Анджелис американец е вратар за отбора на "Ориндж Каунти". Радулова бе негова дама по време на тържество на университета "Вирджиния Тек", където и двамата са студенти. На снимките им Марк е поставил собственически ръка на дупето на половинката си.

Радулова следва бизнес мениджмънт в САЩ със спортна стипендия от три години. В началото на обучението си омая плувеца, който също учеше в университета "Вирджиния Тек". Двамата бяха неразделни, докато и той следваше в Америка.

"Официално се видяхме за първи път в столовата, преди това си бяхме писали в социалните мрежи. От този момент сме неразделни, с изключение на часовете, в които тренираме. Разбираме се добре и си помагаме много", твърдеше Дария.

Постоянно публикуваха снимки заедно и си пишеха влюбени коментари в инстаграм. Антъни не спираше да твърди, че е открил жената на живота си. Мечтаеше да създаде семейство с нея. Но всичко е приключило в първите месеци на годината.

Краят на връзката им съвпада със скандалите, в които Иванов се забърка. Антъни е със спрени права заради пропускане на допинг тестове. От повече от година тече и войната му с българската федерация по плувена. Беше хванат и с марихуана в Благоевград.

Освен това плувецът се прибра в България след края на следването си. Явно връзката им с Дария не е успяла да издържи на огромното разстояние.

Четете още

Антъни Иванов с полицейско досие за цял живот

Антъни Иванов с полицейско досие за цял живот

Тeнисистката Дария с усмивка за плувеца Антъни

Тeнисистката Дария с усмивка за плувеца Антъни

Реклама
Реклама
Реклама