Килърът Петър Ангелов проговаря: Женя ми прости, че я заклах

Приятел
Автор: БД Онлайн

Килърът Петър Ангелов проговаря:
Женя ми прости, че я заклах

Бях готов да я убия без пари, понякога сънувам лицето й

Автор: Борислав Радославов      Снимки: Борислав Трошев

"В затвора започнах да се интересувам от религия и да ходя на църква. Паля свещички за Женя. Може нагло да звучи - с какво право го върша. Но си мисля, че ми е простила. Иначе как ще живея, психически ще се срина. Просто усещам, че ми е простила".


С тази изповед ни посреща в затвора във Варна 24-годишният Петър Ангелов. Килърът закла брутално с над 77 наръгвания с нож 21-годишната студентка от морската столица Женя Тодорова. По данни на разследващите - с нож за мазане на филии и химикалка.
За първи път здравенякът проговаря пред медии. Никога досега Ангелов не е разголвал душата си пред журналисти така, както ще го направи в следващите редове. Една изповед от килията, която ще взриви общественото мнение и ще предизвика лавина от въпроси и коментари.


"Сънувал съм я няколко пъти, най-вече лицето й. Не си спомням убийството и поне това не ме тормози. Защото се надрусах много здраво. Беше много силно пико, смесено с метаамфетамин кристали. Много ме караха да пия вода и след няколко часа ме заведоха на проба и показа по-малко", постепенно отключва спомените и чувствата си Петър, който е осъден доживот да търка наровете във Варненския зандан.
Случаят с убитата Женя вдигна на крак цялото общество. Трагедията бе още по-ужасяваща и покъртителна, тъй като поръчката за кървавата вендета дошла от лелята на жертвата. Заради това Светла Тодорова също ще лежи до края на дните си, но в женския затвор в Сливен.
"Хвана ме в момент, в който бях психически нестабилен. Бях се отчаял от всичко. Една грешка и сега цял живот зад решетките. Когато ми предложи въобще не съм се замислял. Просто си казваш - туй трябва да го направя и го правиш. Взех един нож и отидох. И накрая се озовах в ареста", връща лентата назад младият убиец.
Между поръчката и убийството минават само няколко часа. Дотогава Петър не е убивал никога. Бил е зависим от наркотиците, вършил е дребни престъпления и хулигански прояви, но никога не е отнемал човешки живот. До онзи момент, в който Светла, която е майка на приятелката му Даниела, му заръчва да убие Женя.
"Седяхме на двора с Даниела и майка й. Светла ми предложи и аз веднага се съгласих. Каза ми - "Много ме дразни таз Женя, може ли по някакъв начин да я няма, да я очистиш". Даже и пари отначалото не исках. Имах си всичко. Не съм за 2000 лева. Пари имах. Щом разполагах с 60 лв. на ден да си купя половинка дрога, нали се сещаш, че не ми е било за тях. Майка ми работеше в Италия и всяка седмица ми пращаше по 100-200 евро. Тук си правех схемички да оцелявам харабията", споделя мислите си Петър преди да вдигне ножа към студентката и да го забие 77 пъти в главата, шията и гърдите й.


Убиецът и жертвата не се познават. Днес килърът горчиво съжалява за глупостта, която е направил. Но не може да върне нито времето назад, нито живота на младата и интелигентна студентка.
"Женя съм я виждал два-три пъти. Нямахме никакви отношения. Добро момиче, което не излиза от тях, не взима наркотици. Аз съм в една среда, а тя в никаква. И точно това най-много ми тежи, защото беше добро момиче и не го заслужаваше. Поне да беше някоя мърша. Сега ме е супер яд", изповядва затворникът.
След като извършва жестокото убийство едва за 2000 лв., които дори и не получава, кое мотивира Петър? Още повече, че не познава жертвата и няма причина да я ликвидира. Тук мотивът, оказва се, е сложна смес от наркотици, разюздана младост, липса на родителски контрол, презадоволеност, лоша компания и загуба на най-близките хора.
"Баща ми два пъти съм го виждал. Направили са ме с майка ми, после се скарали и са се развели. Мама отиде да работи в чужбина, а баба и дядо ме отгледаха. След като двамата починаха беше много тежко. Претърпях голям емоционален срив. Вече бях изгубил смисъл за живот и го преоткрих в наркотиците. Само те ми помагаха. Бях отчаян и нямах какво да губя. Всъщност съм имал, но тогава си мислех, че нямам. И затова веднага вдигнах ръка и казах, че ще очистя Женя", продължава с изповедта си Петър Ангелов.


Не само загубата на любимите баба и дядо и семейните неволи на родителите отключват мрачните способности на килъра. Връщайки лентата с няколко години назад откриваме проблем в детството му, който с времето ескалира и започва да взима една по една своите жертви. Стигайки и до убийството на Женя.
"От 1 до 8 клас бях много тормозен, защото бях дебел. От 9 до 12-ти аз ги тормозех. Насъбрах голям гняв и знам, че всичко се връща. Реших по-сериозно да взимам и да продавам наркотици. Да ходим да ги бием и да ги гърбим. Детски работи, от които вече съм далеч. Стремях се към по-големите да ги гърбим, а не по-малките. Дребните сами си даваха, колкото пари имат", споделя вътрешния си катарзис варненецът.
Започнал с дрогата, за да прилича на по-големите. Да се почувства повече мъжкар, да не изостава от "модата". И да превъзмогне всички обиди.
"Още в 8 клас почнах с трева. От само себе си. Всички съм пробвал без инжекции, не ги обичам. Чувствах се страхотно, бях в еуфория, забравях проблемите", разказва Петър.
Близо три години, откакто лежи в затвора във Варна, той е абсолютно чист. Тренира всеки ден във фитнеса и впечатлява с мускулесто тяло.
"Влязох в зандана на 27 септември 2012-та. Изчистих се от всички наркотици и лошо влияние, започнах да тренирам. Закалих се тук, няма шанас иначе. Но докато се изчистих в ареста три месеца и половина беше много тежко. Имах жестоки кризи", споделя с плам в очите килърът.
Най-трудно е било за Петър да свикне с доживотната присъда. Да приеме, че е осъден да не излезе жив от затвора. Че съдбата му е да бъде затворен зад решеките до последния си дъх.
"Беше ми като сън като ми дадоха доживотната присъда. Излизаш на каре, тренираш, къпеш се, гледаш да се разсейваш. После се връщаш в килията, четеш книги и мислиш. Изпадаш често в депресия, сложна работа. Докато свикнеш с присъдата е най-трудно. Но вече го направих, няма накъде. Ако не свикнеш просто откачаш", размишлява Петър и все още не може да повярва какво е извършил и каква орис го е застигнала.
Отначало взимал успокоителни. Дори обмислял да сложи край на живота си в най-тежките мигове на депресия. Но стиснал зъби и се отказал.
"Съжалявам за всичко. Много е глупаво. Като влезеш в ареста или затвора осъзнаваш какво е важно за теб. Дори да нямаш никой навън. Сега съм на принципа "по-хубаво помогни, а като не можеш не се занимавай", казва убиецът.
И тук идва още по-деликатния и тежък момент. Мигът, в който ще се обърне към бащата и майката на закланата Женя. Макар не очи в очи, а чрез "България Днес".
"Искам да им кажа, че искрено съжалявам. Много е трудно да ги погледна в очите. Момичето по никакъв начин не заслужаваше. Не е приятно да погледнеш в очите майката и бащата на момичето, което си убил. Само веднъж го направих и нямаше какво да им кажа. Личната вина, която изпитвам, си остава за цял живот. Каквато и присъда да дадеш, убитият човек няма да го върнеш. Затова с който познат съм се чул или видял съм казал - внимавайте, нещата стават много бързо. Някои осъзнаха и спряха наркотиците, за което много се радвам. Даже си направиха и деца", сподели Петър.
Днес той не може да прости на лелята, че го е подвела да убие Женя. Макар самият той да е изявил желание за кървавия завършек.
"Направо си ме изигра. Хвана ме в нестабилен момент. На втора инстанция като тръгна да се жалва й казах: Няма какво да се жалваш, ти сама си го направи. На първа инстанция всичко беше подготвено за съкратена процедура да не оставаме доживот. Явно лош съвет са й дали и реши, че е невинна и поиска обща процедура. Аз поисках съкратена, но заради нея минахме на обща и ни закопаха за 8 часа", разказва килърът.
И се обръща към лелялта Светла Тодорова: "Защо ме накара да го направя? Ако не беше ти, сега щях да съм наркоманче, да намирам надежда някаква. И така до момента, в който друг обрат щеше да настъпи в живота ми, може би за добро", отприщва още повече емоциите си Петър Ангелов.
Той е категоричен, че заслужава да лежи в затвора. Но не и доживот, както Темида отсъди.
"Млад и неосъзнаващ бях тогава. Това не е смекчаващо обстоятелство, но не е и за доживот. Не ми дадоха шанс да се поправя. Реално трябваше да ми дадат 30 години. Да знам, че един ден ще изляза. Как може да живееш с мисълта, че тук ще умреш между решетки и четири стени?!", разсъждава Петър.
И продължава: "По време на депресии мислех да се самоубия, затова и започнах хапчетата. Явно е трябвало да стане така, че да се осъзная. Мисля по цял ден. Ако не се съхраняваш психически след петата година мръдваш. А съдиите и прокурорите спят спокойно, смятайки, че са въздали справедливост. А не е така".
Сега на затворника не му остава нищо друго, освен да чака промяна в закона и шанс да излезе някой ден на свобода. Дотогава поне да има шанс да работи. И така да се появи поне минимална възможност да изплати част от обезщетението на почернените родители.
"Нямам пари да платя присъдената кръвнина. И на работа не ме изкарват. И да искам ги нямам. Това са много пари. На бащата и майката по 200 000 лв., каквато сума и лелята трябва да даде. Социално слаб съм. Дават ли ти шанс?", казва лишеният от свобода.
За финал младият мъж казва, че много от затворниците били по-добри и по-умни от тези навън. Но не всички. "Тук влизат агнета, излизат вълци. Само гейове, педе*аси и цигански истории тук. Даваш му едно кафе и той си мисли, че си му оправил живота. Чакам да сменят закона и да тръгна на работа с хора като мен", таи последна надежда Петър, след което надзирателите го поемат и съпровиждат обратно по мъчителния път към килията.

Плачем с майка ми

"Майка ми идва най-често на посещение, стига да е в България. Тя го прие много тежко. Аз съм единствено дете и сега съм затворен доживот. Плачем на свиждания като се видим. Съжалява и тя много. "Как не знаех да те спра", ми казва като всяка майка, която би възпряла детето си от подобно нещо. И постоянно ми натяква: "Как можа? Сега кой ще ме гледа навънка?". Не й е лесно", разказва килърът на Женя.
Крепи го надеждата за промяна в закона и да излезе на свобода. Това си го пожелава. Останала му е само тя и неговата майка. И несбъднатите планове за спокоен и нормален живот.
"С майка ми продадохме апартамента в същия ден на убийството. Щяхме да ходим да си избирам друг, за кола и да започвам шофьорските курсове. Беше си замислено още преди това. Но - ето ме сега тук", въздъхва Петър.
И добавя:"Даниела, която ми беше приятелка, не идва да ме вижда в затвора. Не желая да го прави и не съм я карал. Тя трябва да продължи живота си, аз съм свършен. Ходи при майка си в Сливен", казва още Петър.

По-брутален ли съм от Брайвик?

"Андерш Брайвик уби 77 човека и го осъдиха на 21 години затвор. И все пак му дадоха шанс. Дали е добре или не, те му дадоха този шанс. Къде по-големи зверства е извършил, а аз съм тук доживот", разпалва се затворникът.
Ако някога излезе на свобода, Петър крои планове да създаде семейство и да избяга в чужбина. Наркотиците обаче били по-силни от това желание досега.
"Година и половина бях общ работник за кирливи 20 лева на ден. Не съм мислил за висше. Винаги съм бил слаб ученик и двойкаджия. Даже 12 клас не можах да завърша, защото не отидох на поправките. Директорът и класната ми се обаждаха, а аз ми казвах, че съм зает. Глупава работа", съжалява и за загърбеното бразование младият здравеняк.

Убийството не било за имот

"Убийството не е било за двуетажната къща в квартал "Левски" във Варна. Лелята така го е измислила, подметнала ми го е и аз съм захапал. Нищо общо с реалността. Нали майката и бащата на Женя са собственици, какво общо има Женя? Глупости, които не знам от къде си ги смучат хората. То е нелогично просто. Вдигнах ръка, казах, че аз ще го направя и това е", изповядва килърът.
В сградата живеели освен жертвата и родителите й, още лелята Светла, дъщеря и Даниела и другите й две дечица, както и приятелят й.
"Лелята Светла не работеше, по цял ден си гледаше децата. Едното е на 3, другото на 5, а Даниела, с която бяхме гаджета - на 15. Беше много добра майка, постоянно хвърчеше покрай тях. Приятелят й не знаеше за какво става въпрос. Той беше в Белгия. Само най-малкото дете май беше от него. На семейни начала живееха", разказва Ангелов.
И добавя за финал:"Наистина ми тежи за това невинно момиче. Към затора се приспособяваш, но личната вина няма как да я изчистиш. Затова ходя на църква, по някакъв начин да се успокоявам".

НЛО засажда гора край Приморско

НЛО засажда гора край Приморско

Мистерия край морето  Друга информация гласи, че лесът е поръчан от цар Борис III  Доли ТАЧЕВА Мистична гора край Приморско събира погледите на учени и специалисти. Според местните тя е засадена от извънземни, които кацат с кораба си в региона преди години. Дърветата образуват идеален кръг, а в центъра на огромната площ има нещо като

Бой за прасета в Ахелой

Бой за прасета в Ахелой

Инспектори и свиневъди влязоха в схватка в Ахелой, където при опит да бъдат умъртвени 99 свине се разрази скандал между фермерите и служители на БАБХ. Инспекторите заловили пуснатите нерегистрирани прасета, но един от собствениците се нахвърлил с юмруци върху тях. Въпреки съпротивата прасетата са умъртвени, а побойникът е задържан.

Сърчаджиева стана секси спортистка

Сърчаджиева стана секси спортистка

Алекс Сърчаджиева е по-силна от всякога. След загубата на любимия си Иван Ласкин, тя продължава напред с усмихка и хъс. Преди ден, актрисата започна ново начинание, а именно да спортува активно. Заедно с приятелки Алекс облече спортен костюм и тренира канго джъмпс. През последните години, този вид тренировки са изключително популярни,

Здравко от "Ритон":
Янчо Таков ни цензурира!

Здравко от "Ритон": Янчо Таков ни цензурира!

Свали ни от "Всяка неделя" заради гърдите на Катето "В самото начало на певческата ни кариера имахме много забрани. Даже ни сваляха от предавания, защото сме били прекалено атрактивни." Това сподели най-успешният роден дует - Катя и Здравко от "Ритон", които си припомниха дните на соца, в които са живели.

Мнения

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Щерката на Галев управлява семейни богатства

Щерката на Галев управлява семейни богатства

Собствен бизнес, свързан с управление на сериозни суми пари, е започнала голямата дъщеря на Пламен Галев, показа проверка на "България Днес". Както подобава на наследничката на човек, за чието богатства се носят легенди, и Светослава Галева предпочита да работи за себе си, а на като наемен работник. За целта 26-годишната дама регистрира финансова

Григор Димитров остава без треньор (Снимки)

Григор Димитров остава без треньор (Снимки)

Елегантен както винаги се появи Григор Димитров на пресконференция в София, видяха папараците на "България Днес". На събитието тенисистът обяви, че остава без треньор за момента. С досегашния му ментор Радек Щепанек, с когото тренираше от лятото, когато Гришо се раздели с дългогодишния си треньор Даниел Валверду, не намират правилната формула.

Актьорът Антон Радичев:
Ламбо ме ожени!

Актьорът Антон Радичев: Ламбо ме ожени!

Открих голямата любов и вече 15 години сме заедно "Вълнувам се от състоянието на Стефан Данаилов. Винаги сме били приятели и винаги сме се разбирали." Това сподели актьорът Антон Радичев, който пожела на колегата си бързо оздравяване и вдигане на духа. "Ламбо беше в основата на втория ми брак, който просъществува само един месец.

Жени Джаферович на косъм от Хубавата Елена

Жени Джаферович на косъм от Хубавата Елена

Собствен светлоотразител за невнимателни шофьори си сложи съпругата на ексфутболиста Ваня Джаферович. Евгения фучи из столичните улици на тротинетка, а тъй като няма каска и жилетка, бе облякла крещящо златно яке, за да се забелязва отдалеч, видяха топпапараците на "България Днес". Красавицата така се бе отнесла в управлението на возилото,

Ятакът Бенчо застана пред Темида

Ятакът Бенчо застана пред Темида

"Не може цял живот да живееш почтено и накрая да те обвинят", обяви минути преди старта на делото си в Бургаския районен съд общинският съветник и бизнесмен Бенчо Бенчев, обвинен за укривателство на Димитър Желязков-Очите във времето, в което несебърският Ал Капоне бе обявен за издирване. Самия Бенчо от своя страна твърди, че в момента

Джоли след развода: Трябва да се съобразявам с Брад

Джоли след развода: Трябва да се съобразявам с Брад

Разбита мечта, но щастливи деца - ето това е животът на Анджелина Джоли. 44-годишната актриса призна в откровено интервю пред "Харпърс Базар", че мечтае да живее далеч от САЩ. Причината да не го прави е, че не иска да отдалечава децата от баща им Брад Пит. Макар разводът им да е изключително тежък и труден,

Кичка пак продава къщата

Кичка пак продава къщата

Не знам дали ще намеря къде да поставя параклиса си, той ми е най-важен, казва певицата Голямата Кичка Бодурова отново е решила да сменя къщата си в Лас Вегас, научи "България Днес". Изпълнителката на "Откровение" смята, че е излишно да поддържа толкова голям имот, след като живее само с мъжа си, а дъщеря й Кристи Жаклин е в отделно жилище.

Пуш пауза за Боби Лазаров

Пуш пауза за Боби Лазаров

С цигари и телефонни разговори разпуска журналистът Боби Лазаров, видя "България Днес". Ексрепортерът, който в момента води прогнозата за времето по Би Ти Ви, неспокойно обикаляше около НДК между две преки включвания. И в кълба от дим разпалено говореше с някого по телефона. Градска идилия в натовареното всекидневие!

Тодор Славков стяга сватба

Тодор Славков стяга сватба

Синът на Батето и Людмила тотално променен Малък Тошко много влюбен, вече не се крие Синът на Людмила Живкова и Иван Славков Тодор Славков обмисля брак с красивата блондинка Зорница Атанасова, научи "България Днес". Тъй като на следващите избори внукът на Тато ще се кандидатира отново за кмет и смята, че ще победи,

Симона Загорова прелетя Европа за таткото си

Симона Загорова прелетя Европа за таткото си

Какво ли не прави една дъщеря, която обича баща си. Певицата Симона Загора прелетя цяла Европа, за да бъде с татко си на рождения му ден. Щерката на Глория се качи на самолета за Швеция, където живее баща й. Тя измина 2700 км, за да е част от празника на родителя си. Бащата на Симона - Илия, изобщо не подозира,

Най-коментирани

Щерката на Галев управлява семейни богатства

Щерката на Галев управлява семейни богатства

Собствен бизнес, свързан с управление на сериозни суми пари, е започнала голямата дъщеря на Пламен Галев, показа проверка на "България Днес". Както подобава на наследничката на човек, за чието богатства се носят легенди, и Светослава Галева предпочита да работи за себе си, а на като наемен работник. За целта 26-годишната дама регистрира финансова

Кичка пак продава къщата

Кичка пак продава къщата

Не знам дали ще намеря къде да поставя параклиса си, той ми е най-важен, казва певицата Голямата Кичка Бодурова отново е решила да сменя къщата си в Лас Вегас, научи "България Днес". Изпълнителката на "Откровение" смята, че е излишно да поддържа толкова голям имот, след като живее само с мъжа си, а дъщеря й Кристи Жаклин е в отделно жилище.

Жени Джаферович на косъм от Хубавата Елена

Жени Джаферович на косъм от Хубавата Елена

Собствен светлоотразител за невнимателни шофьори си сложи съпругата на ексфутболиста Ваня Джаферович. Евгения фучи из столичните улици на тротинетка, а тъй като няма каска и жилетка, бе облякла крещящо златно яке, за да се забелязва отдалеч, видяха топпапараците на "България Днес". Красавицата така се бе отнесла в управлението на возилото,

Ятакът Бенчо застана пред Темида

Ятакът Бенчо застана пред Темида

"Не може цял живот да живееш почтено и накрая да те обвинят", обяви минути преди старта на делото си в Бургаския районен съд общинският съветник и бизнесмен Бенчо Бенчев, обвинен за укривателство на Димитър Желязков-Очите във времето, в което несебърският Ал Капоне бе обявен за издирване. Самия Бенчо от своя страна твърди, че в момента

Гришо: Сам съм!

Гришо: Сам съм!

Григор Димитров няма жена до себе си! Най-добрият ни тенисист е сам след раздялата с Никол Шерцингер в началото на годината. Това призна самият той при прибирането си в България. "Тази година не съм мислил за любов, имах много перипетии и фокусът ми беше другаде - сподели Гришо в предаването "Тази сутрин". - За момента нямам половинка

АГЕНТ ТЕНЕВ ХВАНА ТРОЛЕЯ

АГЕНТ ТЕНЕВ ХВАНА ТРОЛЕЯ

Вместо да се разтъпче в хубавото ноемврийско време, агент Тенев хвана тролея за една спирка, видя "България Днес". Повече движение, особено в хубаво есенно време, препоръчват народните лечители. И, разбира се, без пушене и алкохол. Към това трябва да се стремят хората най-вече над средна възраст, категорични са специалистите.

С мухи и на тъмно стартира Слави

С мухи и на тъмно стартира Слави

Полюсни чувства за началото на телевизията му  Сценарист регистрира партията "Няма такава държава", Трифонов не дойде в съда  С две убити мухи и тъмни студия стартира телевизията на Слави Трифонов, отбелязаха пред "България Днес" наблюдателни зрители. Поредица от фалстартове беляза проектът „7/8 TV“ в понеделник вечерта, когато стартира програмата.

Ставри Калинов бори грипа с грозде

Ставри Калинов бори грипа с грозде

Скулпторът Ставри Калинов бори вирусите с грозде, видяха папараците на "България Днес". Преди разгара на грипния сезон той реши да не залага на лекарства, а на природни методи. Творецът излезе от магазина, зареден със солидно количество от сочния плод, който е богат на много

Момиче бродира без ръце

Момиче бродира без ръце

Мелиха среща любовта, чисти вкъщи  Връзва прибори с ластици, за да се храни Доли ТАЧЕВА Мел е слънчево момиче от Родопите. Но зад чаровната й усмивка се крие плетеница от тежка житейска съдба, много борбеност и силен характер. 36-годишната жена може да плете и бродира без ръце, но не по собствена воля, а защото съдбата така й го налага.

Галена готова за есента

Галена готова за есента

Фолкпевицата Галена е напълно готова за есента. С кожена пола и стилно вълнено сако тя събра погледите във френската столица Париж. Визията й е толкова впечатляваща, че чалгарката едва не предизвика катастрофа, докато пресичаше една от оживените улици в Града на

Софкин и Коцето в дует мечта

Софкин и Коцето в дует мечта

Незабравима среща, нечуван дует! Това направи Коцето заедно с бившия президент на Сдружението на малките хора Георги Софкин. Двамата направиха изключително приятен дует в столично заведение, където Коцето има участие. Въпреки че Софкин изглежда не на място в нощен клуб в Студентски град, Коцето успя да го предразположи и да се раздадат докрай.

Владо Пенев в Аржентина за ЧНГ

Владо Пенев в Аржентина за ЧНГ

В Аржентина ще посрещне новата година Владо Пенев. Комисар Попов от кримката "Под прикритие" ще е в столицата на латино страната - Буенос Айрес. Актьорът ще пътува с дъщеря си Яна. С майка й Мария са разделени, развеждат се 10 години след като сключват брак. Владо Пенев и неговата вечна дружка Марта Вачкова често са заедно,

Ставри Калинов бори грипа с грозде

Ставри Калинов бори грипа с грозде

Скулпторът Ставри Калинов бори вирусите с грозде, видяха папараците на "България Днес". Преди разгара на грипния сезон той реши да не залага на лекарства, а на природни методи. Творецът излезе от магазина, зареден със солидно количество от сочния плод, който е богат на много

Сърчаджиева стана секси спортистка

Сърчаджиева стана секси спортистка

Алекс Сърчаджиева е по-силна от всякога. След загубата на любимия си Иван Ласкин, тя продължава напред с усмихка и хъс. Преди ден, актрисата започна ново начинание, а именно да спортува активно. Заедно с приятелки Алекс облече спортен костюм и тренира канго джъмпс. През последните години, този вид тренировки са изключително популярни,

Кеца с аграрни умения

Кеца с аграрни умения

Истински аграрни умения притежава Васил Найденов. Култовият изпълнител деликатно наблюдава растенията си на терасата в апартамента в София. Загърнат в тъмна роба, Кеца не пропусна и ден без да полее и да се погрижи за цветята си. Докато го прави, съседката над него стриктно наблюдава действията на изпълнителя.

Фенка ги развява за "Гремио"

Фенка ги развява за "Гремио"

В истински хит в Бразилия се превърна гола фенка, която вее цици за победа. Това е екзалтираната привърженичка на "Гремио" Майкели Мюл. Палавницата направо побърка южноамериканската страна с фриволното си поведение на трибуните. По време на градското дерби между нейните любимци и "Интернасионал" на стадиона в Порто Алегре щурата блондинка реши да

Джип уби млад пешеходец в София, МВР задържа шофьора

Джип уби млад пешеходец в София, МВР задържа шофьора

Джип блъсна и уби на място пешеходец на столичния булевард "Симеоновско шосе" днес сутринта. Шофьорът на колата е задържан в Първо РУ, съобщиха от МВР. Сигналът за инцидента е подаден малко преди 7 часа. По първоначални данни на бул. „Симеоновско шосе“ 27-годишен мъж, пресичал пътното платно, е бил блъснат от лек автомобил

Ивет Лалова-Колио е Атлет на България за пети път

Ивет Лалова-Колио е Атлет на България за пети път

Ивет Лалова-Колио бе избрана за Атлет на България за 2019-а година в традиционната анкета на списание „Атлетика“. 35-годишната спринтьорка спечели анкета за пети път с 309 точки пред Радослава Мавродиева 261 точки и Мирела Демирева – 245 точки. Лалова-Колио е избирана за атлет на България през 2004-а, 2005-а, 2008-а и 2012-а година

Алек Болдуин и съпругата му загубиха бебето си

Алек Болдуин и съпругата му загубиха бебето си

Семейството на актьора Алек Болдуин обяви, че са загубил бебето, което очакваха, пишат „Ю Ес Ей Тудей” и БГНЕС. "С тъга споделяме, че днес научихме, че нашето бебе е починало", каза съпругата на Алек Болдуин Хилария, която заяви, че иска да говори за случилото се, за да се бори са табутата върху темата за проблемната бременност и спонтанните

Терапия срещу страх от летене: Прасе успокоява пътници (Снимки+видео)

Терапия срещу страх от летене: Прасе успокоява пътници (Снимки+видео)

Летището в Сан Франциско с уникална терапия срещу страх от летене. Прасе успокоява притеснените пътници. ЛиЛо е първото прасе в света, което помага на пасажерите да отпуснат напрежението преди полет. То е част от терапията с животни, която летището предлага.  Целта му е да развесели пътниците, за да преодолеят страха си от летене.