Килърът Петър Ангелов проговаря: Женя ми прости, че я заклах

Приятел
Автор: БД Онлайн

Килърът Петър Ангелов проговаря:
Женя ми прости, че я заклах

Бях готов да я убия без пари, понякога сънувам лицето й

Автор: Борислав Радославов      Снимки: Борислав Трошев

"В затвора започнах да се интересувам от религия и да ходя на църква. Паля свещички за Женя. Може нагло да звучи - с какво право го върша. Но си мисля, че ми е простила. Иначе как ще живея, психически ще се срина. Просто усещам, че ми е простила".


С тази изповед ни посреща в затвора във Варна 24-годишният Петър Ангелов. Килърът закла брутално с над 77 наръгвания с нож 21-годишната студентка от морската столица Женя Тодорова. По данни на разследващите - с нож за мазане на филии и химикалка.
За първи път здравенякът проговаря пред медии. Никога досега Ангелов не е разголвал душата си пред журналисти така, както ще го направи в следващите редове. Една изповед от килията, която ще взриви общественото мнение и ще предизвика лавина от въпроси и коментари.


"Сънувал съм я няколко пъти, най-вече лицето й. Не си спомням убийството и поне това не ме тормози. Защото се надрусах много здраво. Беше много силно пико, смесено с метаамфетамин кристали. Много ме караха да пия вода и след няколко часа ме заведоха на проба и показа по-малко", постепенно отключва спомените и чувствата си Петър, който е осъден доживот да търка наровете във Варненския зандан.
Случаят с убитата Женя вдигна на крак цялото общество. Трагедията бе още по-ужасяваща и покъртителна, тъй като поръчката за кървавата вендета дошла от лелята на жертвата. Заради това Светла Тодорова също ще лежи до края на дните си, но в женския затвор в Сливен.
"Хвана ме в момент, в който бях психически нестабилен. Бях се отчаял от всичко. Една грешка и сега цял живот зад решетките. Когато ми предложи въобще не съм се замислял. Просто си казваш - туй трябва да го направя и го правиш. Взех един нож и отидох. И накрая се озовах в ареста", връща лентата назад младият убиец.
Между поръчката и убийството минават само няколко часа. Дотогава Петър не е убивал никога. Бил е зависим от наркотиците, вършил е дребни престъпления и хулигански прояви, но никога не е отнемал човешки живот. До онзи момент, в който Светла, която е майка на приятелката му Даниела, му заръчва да убие Женя.
"Седяхме на двора с Даниела и майка й. Светла ми предложи и аз веднага се съгласих. Каза ми - "Много ме дразни таз Женя, може ли по някакъв начин да я няма, да я очистиш". Даже и пари отначалото не исках. Имах си всичко. Не съм за 2000 лева. Пари имах. Щом разполагах с 60 лв. на ден да си купя половинка дрога, нали се сещаш, че не ми е било за тях. Майка ми работеше в Италия и всяка седмица ми пращаше по 100-200 евро. Тук си правех схемички да оцелявам харабията", споделя мислите си Петър преди да вдигне ножа към студентката и да го забие 77 пъти в главата, шията и гърдите й.


Убиецът и жертвата не се познават. Днес килърът горчиво съжалява за глупостта, която е направил. Но не може да върне нито времето назад, нито живота на младата и интелигентна студентка.
"Женя съм я виждал два-три пъти. Нямахме никакви отношения. Добро момиче, което не излиза от тях, не взима наркотици. Аз съм в една среда, а тя в никаква. И точно това най-много ми тежи, защото беше добро момиче и не го заслужаваше. Поне да беше някоя мърша. Сега ме е супер яд", изповядва затворникът.
След като извършва жестокото убийство едва за 2000 лв., които дори и не получава, кое мотивира Петър? Още повече, че не познава жертвата и няма причина да я ликвидира. Тук мотивът, оказва се, е сложна смес от наркотици, разюздана младост, липса на родителски контрол, презадоволеност, лоша компания и загуба на най-близките хора.
"Баща ми два пъти съм го виждал. Направили са ме с майка ми, после се скарали и са се развели. Мама отиде да работи в чужбина, а баба и дядо ме отгледаха. След като двамата починаха беше много тежко. Претърпях голям емоционален срив. Вече бях изгубил смисъл за живот и го преоткрих в наркотиците. Само те ми помагаха. Бях отчаян и нямах какво да губя. Всъщност съм имал, но тогава си мислех, че нямам. И затова веднага вдигнах ръка и казах, че ще очистя Женя", продължава с изповедта си Петър Ангелов.


Не само загубата на любимите баба и дядо и семейните неволи на родителите отключват мрачните способности на килъра. Връщайки лентата с няколко години назад откриваме проблем в детството му, който с времето ескалира и започва да взима една по една своите жертви. Стигайки и до убийството на Женя.
"От 1 до 8 клас бях много тормозен, защото бях дебел. От 9 до 12-ти аз ги тормозех. Насъбрах голям гняв и знам, че всичко се връща. Реших по-сериозно да взимам и да продавам наркотици. Да ходим да ги бием и да ги гърбим. Детски работи, от които вече съм далеч. Стремях се към по-големите да ги гърбим, а не по-малките. Дребните сами си даваха, колкото пари имат", споделя вътрешния си катарзис варненецът.
Започнал с дрогата, за да прилича на по-големите. Да се почувства повече мъжкар, да не изостава от "модата". И да превъзмогне всички обиди.
"Още в 8 клас почнах с трева. От само себе си. Всички съм пробвал без инжекции, не ги обичам. Чувствах се страхотно, бях в еуфория, забравях проблемите", разказва Петър.
Близо три години, откакто лежи в затвора във Варна, той е абсолютно чист. Тренира всеки ден във фитнеса и впечатлява с мускулесто тяло.
"Влязох в зандана на 27 септември 2012-та. Изчистих се от всички наркотици и лошо влияние, започнах да тренирам. Закалих се тук, няма шанас иначе. Но докато се изчистих в ареста три месеца и половина беше много тежко. Имах жестоки кризи", споделя с плам в очите килърът.
Най-трудно е било за Петър да свикне с доживотната присъда. Да приеме, че е осъден да не излезе жив от затвора. Че съдбата му е да бъде затворен зад решеките до последния си дъх.
"Беше ми като сън като ми дадоха доживотната присъда. Излизаш на каре, тренираш, къпеш се, гледаш да се разсейваш. После се връщаш в килията, четеш книги и мислиш. Изпадаш често в депресия, сложна работа. Докато свикнеш с присъдата е най-трудно. Но вече го направих, няма накъде. Ако не свикнеш просто откачаш", размишлява Петър и все още не може да повярва какво е извършил и каква орис го е застигнала.
Отначало взимал успокоителни. Дори обмислял да сложи край на живота си в най-тежките мигове на депресия. Но стиснал зъби и се отказал.
"Съжалявам за всичко. Много е глупаво. Като влезеш в ареста или затвора осъзнаваш какво е важно за теб. Дори да нямаш никой навън. Сега съм на принципа "по-хубаво помогни, а като не можеш не се занимавай", казва убиецът.
И тук идва още по-деликатния и тежък момент. Мигът, в който ще се обърне към бащата и майката на закланата Женя. Макар не очи в очи, а чрез "България Днес".
"Искам да им кажа, че искрено съжалявам. Много е трудно да ги погледна в очите. Момичето по никакъв начин не заслужаваше. Не е приятно да погледнеш в очите майката и бащата на момичето, което си убил. Само веднъж го направих и нямаше какво да им кажа. Личната вина, която изпитвам, си остава за цял живот. Каквато и присъда да дадеш, убитият човек няма да го върнеш. Затова с който познат съм се чул или видял съм казал - внимавайте, нещата стават много бързо. Някои осъзнаха и спряха наркотиците, за което много се радвам. Даже си направиха и деца", сподели Петър.
Днес той не може да прости на лелята, че го е подвела да убие Женя. Макар самият той да е изявил желание за кървавия завършек.
"Направо си ме изигра. Хвана ме в нестабилен момент. На втора инстанция като тръгна да се жалва й казах: Няма какво да се жалваш, ти сама си го направи. На първа инстанция всичко беше подготвено за съкратена процедура да не оставаме доживот. Явно лош съвет са й дали и реши, че е невинна и поиска обща процедура. Аз поисках съкратена, но заради нея минахме на обща и ни закопаха за 8 часа", разказва килърът.
И се обръща към лелялта Светла Тодорова: "Защо ме накара да го направя? Ако не беше ти, сега щях да съм наркоманче, да намирам надежда някаква. И така до момента, в който друг обрат щеше да настъпи в живота ми, може би за добро", отприщва още повече емоциите си Петър Ангелов.
Той е категоричен, че заслужава да лежи в затвора. Но не и доживот, както Темида отсъди.
"Млад и неосъзнаващ бях тогава. Това не е смекчаващо обстоятелство, но не е и за доживот. Не ми дадоха шанс да се поправя. Реално трябваше да ми дадат 30 години. Да знам, че един ден ще изляза. Как може да живееш с мисълта, че тук ще умреш между решетки и четири стени?!", разсъждава Петър.
И продължава: "По време на депресии мислех да се самоубия, затова и започнах хапчетата. Явно е трябвало да стане така, че да се осъзная. Мисля по цял ден. Ако не се съхраняваш психически след петата година мръдваш. А съдиите и прокурорите спят спокойно, смятайки, че са въздали справедливост. А не е така".
Сега на затворника не му остава нищо друго, освен да чака промяна в закона и шанс да излезе някой ден на свобода. Дотогава поне да има шанс да работи. И така да се появи поне минимална възможност да изплати част от обезщетението на почернените родители.
"Нямам пари да платя присъдената кръвнина. И на работа не ме изкарват. И да искам ги нямам. Това са много пари. На бащата и майката по 200 000 лв., каквато сума и лелята трябва да даде. Социално слаб съм. Дават ли ти шанс?", казва лишеният от свобода.
За финал младият мъж казва, че много от затворниците били по-добри и по-умни от тези навън. Но не всички. "Тук влизат агнета, излизат вълци. Само гейове, педе*аси и цигански истории тук. Даваш му едно кафе и той си мисли, че си му оправил живота. Чакам да сменят закона и да тръгна на работа с хора като мен", таи последна надежда Петър, след което надзирателите го поемат и съпровиждат обратно по мъчителния път към килията.

Плачем с майка ми

"Майка ми идва най-често на посещение, стига да е в България. Тя го прие много тежко. Аз съм единствено дете и сега съм затворен доживот. Плачем на свиждания като се видим. Съжалява и тя много. "Как не знаех да те спра", ми казва като всяка майка, която би възпряла детето си от подобно нещо. И постоянно ми натяква: "Как можа? Сега кой ще ме гледа навънка?". Не й е лесно", разказва килърът на Женя.
Крепи го надеждата за промяна в закона и да излезе на свобода. Това си го пожелава. Останала му е само тя и неговата майка. И несбъднатите планове за спокоен и нормален живот.
"С майка ми продадохме апартамента в същия ден на убийството. Щяхме да ходим да си избирам друг, за кола и да започвам шофьорските курсове. Беше си замислено още преди това. Но - ето ме сега тук", въздъхва Петър.
И добавя:"Даниела, която ми беше приятелка, не идва да ме вижда в затвора. Не желая да го прави и не съм я карал. Тя трябва да продължи живота си, аз съм свършен. Ходи при майка си в Сливен", казва още Петър.

По-брутален ли съм от Брайвик?

"Андерш Брайвик уби 77 човека и го осъдиха на 21 години затвор. И все пак му дадоха шанс. Дали е добре или не, те му дадоха този шанс. Къде по-големи зверства е извършил, а аз съм тук доживот", разпалва се затворникът.
Ако някога излезе на свобода, Петър крои планове да създаде семейство и да избяга в чужбина. Наркотиците обаче били по-силни от това желание досега.
"Година и половина бях общ работник за кирливи 20 лева на ден. Не съм мислил за висше. Винаги съм бил слаб ученик и двойкаджия. Даже 12 клас не можах да завърша, защото не отидох на поправките. Директорът и класната ми се обаждаха, а аз ми казвах, че съм зает. Глупава работа", съжалява и за загърбеното бразование младият здравеняк.

Убийството не било за имот

"Убийството не е било за двуетажната къща в квартал "Левски" във Варна. Лелята така го е измислила, подметнала ми го е и аз съм захапал. Нищо общо с реалността. Нали майката и бащата на Женя са собственици, какво общо има Женя? Глупости, които не знам от къде си ги смучат хората. То е нелогично просто. Вдигнах ръка, казах, че аз ще го направя и това е", изповядва килърът.
В сградата живеели освен жертвата и родителите й, още лелята Светла, дъщеря и Даниела и другите й две дечица, както и приятелят й.
"Лелята Светла не работеше, по цял ден си гледаше децата. Едното е на 3, другото на 5, а Даниела, с която бяхме гаджета - на 15. Беше много добра майка, постоянно хвърчеше покрай тях. Приятелят й не знаеше за какво става въпрос. Той беше в Белгия. Само най-малкото дете май беше от него. На семейни начала живееха", разказва Ангелов.
И добавя за финал:"Наистина ми тежи за това невинно момиче. Към затора се приспособяваш, но личната вина няма как да я изчистиш. Затова ходя на църква, по някакъв начин да се успокоявам".

Лоренцо на Софка не иска да пее

Лоренцо на Софка не иска да пее

Синът на фолкпевицата Софи Маринова – Лоренцо, е оставил на заден план музикалната си кариера. "Карам го да направи нова песен, той ми казва: "Мамо, не го чувствам сега, нямам вдъхновение", разказа певицата. Въпреки че има няколко песни зад гърба си, Лоренцо нямал желание да се занимава с музика. "Каквото прецени - това, аз съм му казала

Емилия заблестя без фотошоп

Емилия заблестя без фотошоп

Фолкпевицата Емилия облече изцяло блестящ костюм за нова фотосесия. Изпълнителката се похвали, че не е използвала програма за обработка на снимки, затова и не изглежда ненормално слаба. "Браво, Еми, не ставай като колежките си", окуражават я

Миро от "Каризма" търси път към себе си

Миро от "Каризма" търси път към себе си

"Все още съм аз. Просто разстоянието и времето да стигна до себе си понякога са по-големи", сподели черно на бяло мисли от дневника си мъжката част от дует "Каризма" Миро. На певеца и половинката му Елица им хареса да стоят на брега на Индийския океан, където преди седмица посрещнаха нейния рожден ден

Любо Киров става дете покрай Дара

Любо Киров става дете покрай Дара

"Покрай Дара се вдетинявам!", сподели певецът Любо Киров за младата си колежка. "Много добре работим с нея и беше предопределено да се съберем", каза още музикантът във връзка с чисто новото им общо парче "Вече няма как", което е част от албума му "Целуни ме". "Аз пък ставам много сериозна, когато съм до Любо

Най-четени

"Лудогорец" вади пачки за ново крило

"Лудогорец" вади пачки за ново крило

Джонатан аут за 8 месеца, Анте поиска негов заместник "Лудогорец" ще развърже кесията и ще търси поредно ново попълнение до края на трансферния прозорец. Причина за това е ужасната контузия на един от основните футболисти Рик Джонатан. Бразилското крило на "орлите" скъса кръстна връзка на дясното коляно по време на тренировка

Севда скри истинското бебе

Севда скри истинското бебе

Не показва негови снимки, търси му ново креватче Майката на едно от разменените бебета в АГ "Шейново" Севда скри истинското си дете от хорските погледи. След като размяната на сменените деца се осъществи преди седмица в адвокатска кантора и всяка майка получи родното си дете, Севда от столичния квартал "Орландовци" премахна голяма част от старите

Пънкарка е втора на "Мисис Баба 2023"

Пънкарка е втора на "Мисис Баба 2023"

С шарена коса на 78 години обра точките  Конкурси три в едно - "Мисис Баба", "Мисис Вселена" и "Мисис Баба Вселена", събраха над 200 дами от цял свят  Пънкарка с шарена коса на 78 години стана втора подгласничка на "Мисис Баба" и обра точките на журито, което бурна я аплодира със ставане на крака. "Никога не съм била възрастна

Венета от "Ергенът" стяга сватба

Венета от "Ергенът" стяга сватба

Сватба стяга една от най-колоритните участнички в "Ергенът" - Венета. Устатата блондинка разкри, че ще се жени. А шаферка ще й бъде колежката от риалити формата Благовеста Бонбонова. Русата мацка пази в пълна секретност кой е бъдещият жених. Както е известно, преди да влезе в шоуто, Венета е имала сериозна връзка със заможен мъж

Критикуват Галена заради детето

Критикуват Галена заради детето

Певицата Галена бе затрупана с критики заради скандално клипче на малкия си син. В него наследникът на певицата пее на микрофон новата песен на Фики Стораро "Чупки в кръста". Александър няма 6 години, но знае наизуст закачливия текст, в който се пее "силикони, хиалурони, всяка вечер по купони". Още по-скандално според феновете е

Българският Кен Илиян Илиев:  Не съм пластмасова фигурка!

Българският Кен Илиян Илиев: Не съм пластмасова фигурка!

Нямам идоли и кумири, казва моделът с най-симетрично лице в света  "Определението Българския Кен, което чуждите медии ми лепнаха, много ме забавлява. Дори направих песен, с която иронизирам това. Истината е, че никога не съм искал да приличам на пластмасова фигурка. Нямам идоли и кумири. Опитвам да търся своята индивидуалност и да залагам на нея

Певицата Мария: Колите са на съпруга ми, той ги купува, аз не съм им фен

Певицата Мария: Колите са на съпруга ми, той ги купува, аз не съм им фен

Моят съпруг обича скъпите и бързи коли. Аз не съм им чак толкова голям фен. Това му е хоби, за него е важно той да има дадена кола, но държи и аз да имам подобна. Това каза в предаването "На кафе" певицата Мария. "И му казвам: "Ето, заради теб, пак ме изкараха такава и такава", казва с усмивка на устата певицата, за която медиите през ден пишат

Дони и Нети продали чайката на Тато

Дони и Нети продали чайката на Тато

Цената на такава лимузина тръгва от 200 000 лв. нагоре, каза топколекционерът Цветан Атанасов "Дони и Нети сигурно са се разделили със своята бивша правителствена "Чайка", каза за "България Днес" топколекционерът на ретро автомобили у нас Цветан Атанасов. В колата се е возил Тодор Живков. До редакционното приключване на броя обаче

Валентина е най-грижовната баба

Валентина е най-грижовната баба

Само на 50 г. има 4-месечна внучка  Трима мъже избират победителката в конкурс във видинското село Неговановци Най-добрата и грижовна баба в България се казва Валентина Калинашева. Тя е от видинското село Неговановци. Само на 50 години, жената печели титлата Баба Бъц в конкурс, организиран специално по повод Бабинден на 21 януари

Събраха ли се отново Даниел Петканов и Александра Богданска? (Снимки)

Събраха ли се отново Даниел Петканов и Александра Богданска? (Снимки)

Любопитни сторита в инстаграм профилите на бившите съпрузи Даниел Петканов и Александра Богданска разпалиха мрежата и накара последователите им да се чудят дали двойката не се е събрала отново. Причината е, че очевидно двамата са на почивка заедно в Тайланд. В тяхната компания е и синът им Габриел. Първоначално моделката сподели кадър от полет на

Най-коментирани

МОМИЧЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДНЕС

МОМИЧЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Алекс обича моментите, в които отпива глътка вино, наблюдавайки безбрежното море. Тя беше любопитна да научи, че Филипинското море е най-дълбокото в света, а дълбочината му е 10 265

Съотборник на Икарди сваля Уанда

Съотборник на Икарди сваля Уанда

Бившият съотборник на Мауро Икарди в "Интер" - Кейта Балда, не спира да сваля жена му Уанда Нара. Това обяви самият нападател на "Галатасарай" в социалните мрежи. Аржентинецът показа част от чатовете, които Балда пращал на съпругата му. Уанда сама му ги предоставила. "Току-що предупредих една бедна рогоноска

Лоренцо на Софка не иска да пее

Лоренцо на Софка не иска да пее

Синът на фолкпевицата Софи Маринова – Лоренцо, е оставил на заден план музикалната си кариера. "Карам го да направи нова песен, той ми казва: "Мамо, не го чувствам сега, нямам вдъхновение", разказа певицата. Въпреки че има няколко песни зад гърба си, Лоренцо нямал желание да се занимава с музика. "Каквото прецени - това, аз съм му казала

Емилия заблестя без фотошоп

Емилия заблестя без фотошоп

Фолкпевицата Емилия облече изцяло блестящ костюм за нова фотосесия. Изпълнителката се похвали, че не е използвала програма за обработка на снимки, затова и не изглежда ненормално слаба. "Браво, Еми, не ставай като колежките си", окуражават я

Миро от "Каризма" търси път към себе си

Миро от "Каризма" търси път към себе си

"Все още съм аз. Просто разстоянието и времето да стигна до себе си понякога са по-големи", сподели черно на бяло мисли от дневника си мъжката част от дует "Каризма" Миро. На певеца и половинката му Елица им хареса да стоят на брега на Индийския океан, където преди седмица посрещнаха нейния рожден ден

Любо Киров става дете покрай Дара

Любо Киров става дете покрай Дара

"Покрай Дара се вдетинявам!", сподели певецът Любо Киров за младата си колежка. "Много добре работим с нея и беше предопределено да се съберем", каза още музикантът във връзка с чисто новото им общо парче "Вече няма как", което е част от албума му "Целуни ме". "Аз пък ставам много сериозна, когато съм до Любо

Райна се качи на Черни връх

Райна се качи на Черни връх

На Черни връх се изкачи Райна. Снегът не уплаши фолкпевицата, която с бодра стъпка стъпи на върха на

Диона се усъвършенства

Диона се усъвършенства

Диона започва да гледа на света с други очи, като се отдава на себеопознаване и душевен мир. Певицата сподели, че обича книги, свързани с психологията, и влезе в книжарница, за да си избере няколко издания, с които

300 бона взема Благо от "Сървайвър"

300 бона взема Благо от "Сървайвър"

Бюджетът на риалитито е няколко милиона Джизъса преговарял 3 месеца за участие в шоуто, в един момент дори се бил отказал да ходи на Карибите 300 000 лева ще получи Благой Георгиев за участието си в "Сървайвър", научи ексклузивно "България Днес". Джизъса е един от звездните участници в новия сезон на шоуто, което стартира след няколко седмици

Най-горещите дестинации тази зима

Най-горещите дестинации тази зима

Макар все още да не си личи ясно, вече сме в разгара на зимата, а по-топлолюбивите от нас мечтаят за летни температури и плаж. Ако спешно се нуждаете от витамин D и не желаете да чакате още няколко месеца, за да се стоплите, ви предлагаме няколко горещи дестинации, които са особено популярни през зимните месеци

Българин сред главатарите на престъпна банда в ЕС

Българин сред главатарите на престъпна банда в ЕС

Европейската прокуратура ексклузивно пред "България Днес" Кюстендилски шеф на фирма е в схемата с данъчните измами за 32 млн. евро Българин се оказа сред тарторите на престъпна група за данъчни измами за 32 милиона евро, която разкри Европейската прокуратура. "Заловеният българин е издирен и локализиран в България

Зимно и опасно време днес, циклон носи интензивни снеговалежи

Зимно и опасно време днес, циклон носи интензивни снеговалежи

Обширен средиземноморски циклон е причина за първата сериозна зимна обстановка у нас за този сезон. В следващите 48 часа на Балканите ще се излеят значителни количества дъжд, а в районите, където успее да проникне достатъчно студен въздух от север, ще падне сняг с натрупване на снежна покривка. Всъщност само в източната част на страната няма да

Хекимян със зелена торба на пазар

Хекимян със зелена торба на пазар

Със зелената торба отиде на пазар Антон Хекимян. Шефът на новините в Би Ти Ви използва малкото свободно време, което има, за да си напазарува, след което се върна отново на работа. Снимки: България

53 нови случая на COVID-19, един починал

53 нови случая на COVID-19, един починал

Новите потвърдени случаи на COVID-19 у нас за последното денонощие са 53, сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 3004 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 1,7 процента. Един е починалият пациент с потвърдена коронавирусна инфекция. Излекувани през последното денонощие са 151 души

Джино стана баща, гушна женска рожба

Джино стана баща, гушна женска рожба

Популярният риалити герой Джино Бианкалана стана баща. Любимата на плейбоя Кристиана го дари с момиченце. Джино веднага се похвали с щастлива новина и сподели първия кадър на бебето си. "Моето момиче най-накрая е при нас", пише Джино. Той и Кристиана, която е лекар, се сгодиха през лятото. Малко след това обявиха новината, че очакват бебе

Легендарен музикант обикаля дегизиран

Легендарен музикант обикаля дегизиран

Скрит зад тъмни очила обикаля София Константин Цеков. Легендарният музикант от ФСБ се разходи със съпругата си, която също не свали и за миг черните цайси. снимки: България

Елена на Бербо се запали по фотографията

Елена на Бербо се запали по фотографията

Направи последната фотосесия на Митко Половинката на Димитър Бербатов - Елена, има нова страст. Красавицата се е запалила по фотографията, научи "България Днес". Жената на бившия нападател на "Манчестър Юнайтед" хванала апарата преди няколко месеца. Оттогава е почти неразделна с него. Елена веднага си накупила наръчници за фотография

Бахаров яхна мощен джип

Бахаров яхна мощен джип

След коня във "Войната на буквите" Захари Бахаров се метна на мощен джип. Актьорът показа завидни умения зад волана, маневрирайки из трафика на Орлов мост. Снимки: България

Новак получава дузпите в "Левски"

Новак получава дузпите в "Левски"

Станимир Стоилов е на път да намери разрешение на най-големия проблем на "Левски" в последните месеци - изпълнението на дузпи. Треньорът на "сините" ще повери наказателните удари на новото попълнение Асен Чандъров. Халфът премина за втори път на "Герена" от "Септември". В бившия си клуб именно той бе титулярният изпълнител на дузпите

Гонзо наложи вето в националния отбор: Без натурализирани чужденци!

Гонзо наложи вето в националния отбор: Без натурализирани чужденци!

Техническият директор на БФС Георги Иванов заяви, че докато той е на работа във футболната централа в националния отбор няма да играе чужд играч с наш паспорт. "В българския национален отбор трябва да играят само българи. Докато аз съм директор на националните отбори, чужд играч с друг цвят на кожата няма да играе