Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5772286 www.bgdnes.bg

Глория Петкова разделила Явор и Луиза

Неизвестната за масовия тв зрител бивша приятелка на Явор Бахаров Глория Петкова развалила сватба малко преди обявената дата. Още на 19 години известната като художник, модел, DJ и актриса рижавелка е била сгодена за публициста Милен Радев, с когото трябвало да се оженят през септември 2011 година. Въпреки медийния гастрол и заявките за незабравима сватбена церемония Гло не стигнала до олтара. Вероятната причина за раздялата на влюбените гълъбчета най-вероятно е избухливият нрав и бунтарските възгледи на падащата си и по жени Глория.


Мадамата е известна в арт средите като цапната през устата и отявлен филантроп. Тя е като магнит за скандали, което си пролича още на представянето й във „ВИП брадър“, където не само заяви, че си пада и по жени, но и че е разбила сърцето на плейбой номер 1 сред актьорите и един от най-желаните ергени у нас - Явор Бахаров. Още с първите си стъпки из къщата на Големия брат„ тя смути актьора, който има своя версия за отношенията им. Двамата се срещнали в прочут столичен бар, когато Гло била барманка. Явор тъкмо се разделил с дългогодишната си половинка Луиза Григорова и рижавата газелка се възползвала от случая. Завъртяла главата на Явор с набор от артистични умения и висока обща култура, тъй като Глория не само е художник, но и манекенка, актриса и DJ.
След като Явор паднал в мрежите й, Глория раздухала бързо новината в арт средите, за да се похвали и едновременно с това да издразни Луиза, която отдавна й е конкуренция не само в личен план. Глория е забелязана от майката на Луиза - Ивет Григорова, която я ангажира в модната агенция "Ивет Фешън". Завидните 179 см, невероятните крака и интересната визия осигуряват на Глория дефилета по световните модни подиуми, където тя става рекламно лице на редица известни марки. Това не само подразнило Луиза Григорова, но и влошило необратимо отношенията между двете, които не си говорят до ден днешен.
Междувременно Глория се възползвала от славата си в арт средите и настъпила по най-болното място Григорова. Показала й, че е по-добра актриса от нея, като става част от филма на Иван Черкелов "Семейни реликви". През това време Луиза не само че изчезна от тв екрана у нас, след като сериалите, в които участва, загубиха интереса на зрителите, но и окончателно прекъсна отношенията си с Явор.
В същото време, освен да се изживява като актриса, Глория записва песни и диджейства по времето, когато не е в Ница. Там красавицата живее от няколко години и дори си хванала гадже чужденец. Преди да влезе във „ВИП брадър“, двамата прекараха романтична почивка в съседна Гърция, за да им държи влага за всичките седмици, в които Гло ще бъде в чуждо легло и опасно близо до бившия си.
Продуцентите на „ВИП брадър“ обичат скандалите и неслучайно са вкарали социално активната Гло. Тя е цапната през устата и прави на пух и прах с обиди и сарказъм ВИП-овете у нас. Не се свени да нарича "Шоуто на Слави" "мозъко-промиващо тв изпражнение", макар самата тя да участва в подобен формат. Подиграва се открито на Николета Лозанова относно заглавие, в което плеймейтката споделя, че не може без литература. "Nikoleta Lozanova истински ти съчувствам! Призовавам всички българи! Дарете книги на горката жена, за да не стане така, че някой пак да я остави, защото харчи много за книги, или пращайте есемес с дарение на DMS Книги за Николета", подиграва се рижавелката. След това захапва и Доналд Тръмп и дори ловеца на мигранти Динко, който незнайно как е привлякъл вниманието на столичната бръмчалка.
Очаква се във „ВИП брадър“ Гло да е в коалиция с хомосексуалните участници в шоуто, тъй като неведнъж е бранила активно различните. Тя публикува снимка на целуваща се гей двойка, за да провокира хомофобите сред приятелите й да я изтрият от листа си.

Мама за пример

Рижавата коса и разностранните си умения в изкуствата Глория черпи от майка си Лазарина, казва сама тя. Красивата дама не отстъпва ни най-малко от атрактивната визия на наследницата си. Лазарина е музикант и обикаля световните концертни зали, но същевременно приковава погледите на всички, когато се появи на обществени събития. Лазарина подкрепя участието на дъщеря си във „ВИП брадър“, а Гло успокоява близките си да не вярват на нищо, което ще видят и чуят за нея след влизането в къщата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама