Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6875631 www.bgdnes.bg

Ето я НАЙ-ВИСОКАТА МИСКА

184 см приковават погледа 

Алекс Иванова е Мис София Пролет

Метър и осемдесет и четири (184!) е висока най-новата миска у нас! Тя се казва Алекс Иванова и е носителка на титлата "Мис София Пролет".

С глава над всички останали, 21-годишната студентка спечели без проблем конкурса "Мис София-Пролет". Алекс следва икономика, а мерките й са 89-69-90. Между лекциите работи като професионален модел.

Реклама

Благодарение на тази победа Алекс ще представи България на международния конкурс Miss Charity Queen of One Power 2018 от 4 до 18 ноември в Тайван.

"Изключително развълнувана съм за конкурса в Тайван наесен", сподели пред "България Днес" Алекс. Тя сподели, че заради модните ангажименти често пътува в чужбина. И най-много заради впечатляващият й ръст я заглеждат в България. В Гърция и Германия например сякаш са „по-свикнали" и не зяпат.

Освен с мода и икономика 21-годишната мацка обича да играе баскетбол. Още преди да замине за Тайван, Александра ще получи възможността да се бори за короните на Мис Свят - България и Мис Вселена - България. Представителките на страната ни в двата най-големи световни конкурси за красота ще бъдат избрани през септември.

Водеща на събитието бе Мис Свят - България 2016 Марина Георгиева, която преди броени месеци също бе отличена като най-хубава столичанка.

В редиците на журито бяха още и Вероника Стефанова (Мис Свят - България 2017) и лицензиантът на конкурсите за страната Страхил Гановски.

За нейни подгласнички се класираха Стефани Танева, Анита Димитрова и Габриела Великова. Те ще представят страната на международните надпревари в Албания, Китай и Тайван.

Реклама
Реклама
Реклама