Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7051752 www.bgdnes.bg

Дара и Папи Ханс скъсаха

Никога не ме е запознавал с нея, призна майка му - поетесата Кристин Димитрова

Поп певицата Дара и пеещият поет Константин Трендафилов - Папи Ханс не са заедно от един месец!

Реклама

Това призна в прав текст изпълнителката на "Кво не чу" и любимка на всички тийнейджъри. Варненката бе принудена да съобщи, че се е разделила с Кокича, както го наричат в арт средите, тъй като самият той озадачи феновете си с бомбата, че няма гадже, докато пристъпва прага на къщата във „ВИП брадър“.

Трендафилов изненада зрителите, защото до съвсем скоро двамата с Дара бяха лудо влюбени и си пускаха снимка след снимка.

"Връзката ни приключи преди месец. Запазихме това за нас си, не е нужно всеки да знае всичко. Не смятах за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за пиар стратегия. Може да сте ни видели някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотношения и това няма да се промени. Няма драма - само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех", каза Дарето.

"Никога не съм се запознавала с Дара, виждала съм я по телевизията и много я харесвам, но синът ми не я е водил вкъщи", заяви специално за "България Днес" поетесата Кристин Димитрова. Малцина знаят, че писателката е майка на Папи Ханс.

"Имаме си нещо като семейна традиция - всяка неделя се събираме цялата фамилия, за да се видим. Константин не е водил Дара, за да ни запознае", допълни Димитрова.

"Когато прописа поезия, бях много изненадана, тъй като никога не съм го насърчавала да се занимава с литература. Талантът в писането не се предава по генетичен път, заради което не смятам, че имам пръст в неговото развитие и написването на първия му роман. Константин се занимава с много неща, с реклама, с писане, с музика, шоубизнес, намира време да ходи и на фитнес. Работи минимум по 10 часа на ден, истински работохолик. За него знам едно нещо със сигурност - че с каквото и да се захване, не го прави за пари и слава, а за да се забавлява. Неговата душа е голяма и винаги търси радост, с която да я нахрани", разказа пред вестника поетесата и автор на романа "Сабазий". Димитрова е носител на много национални награди за литература. Нейни разкази и стихотворения са публикувани в 24 държави на 21 езика.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама