Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7059038 www.bgdnes.bg

Адреналинката Ени лъсва гола за MAXIM в САЩ

Нашето момиче оглави класацията в конкуренция със 100 хил. красавици

Най-известната и първа адреналинка от „Господари на ефира“ Евгения Радилова - Ени ще плакне очите на хиляди мъже по света от корицата на престижното еротично списание MAXIM.

Тя оглави класация за най-желано голо тяло в САЩ, след като бе номинирана и избрана в конкуренция от над 100 хиляди красавици. Чрез онлайн гласуване сексапилната българка надви отбраните участнички и успя да се изкачи до първото място този уикенд. Така оспорваната надпревара й осигури професионална фотосесия дибидюс, както и баснословен хонорар отвъд океана.

Реклама

„Да бъдеш на корицата на американския MAXIM е постижение, за което повечето момичета мечтаят. Ангажиментите със сигурност се увеличават след една такава позиция - Момиче от корицата за 2018 година. Самата фотосесия и работата с най-добрите в бранша е ценен опит“, коментира преди финала на надпреварата Ени.

„С ваша помощ успях да се придвижа до първо място в състезанието, за да стана следващото Момиче от корицата на MAXIM. Това се случи само за броени дни. Благодаря на всички, които ме подкрепиха, особено на семейството и феновете ми. Подкрепата ви ме развълнува!“, обърна се към последователите си Ени, която освен модел е и актриса по професия.

Българката е на път да се превърна в истинска гореща сензация в САЩ, коментират още от гилдията. Тя зарязва актьорската професия и обучението в НАТФИЗ у нас и хуква да гони дивото още преди 10 години, като прекратява и апетитния договор с „Господарите“ в името на мечтите. Оттогава досега красавицата се превръща в една от най-успелите нашенки в чужбина, участвала в хитовия американски сериал „Закон и ред“ и наградена с няколко приза за други филми. Преди няколко месеца Ени бе титулувана и като Кралица на костюмите на световния фестивал „Вампирела“, като се въплъти в изкусителна кръвопийка.

Конкурсът за Момиче от корицата на MAXIM за 2018 година започна преди две седмици. Наградата е 25 хиляди долара и договор с най-престижното мъжко издание в света. Сред разсъблеклите се за MAXIM са Лана дел Рей, Кейт Ъптън, Алесандра Амброзио, Тейлър Суифт, Джесика Алба, Ева Лонгория и много други.

С фотосесията за MAXIM Ени ще влезе в историята на изданието и като първата българка, украсила корицата на американския брой.

Реклама
Реклама
Реклама