Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7078529 www.bgdnes.bg

Нора Недкова: "ВИП брадър" ме превъзпита!

Кулагин не ми е на нивото

Възпитателно е повлияло участието на Нора Недкова във "ВИП брадър". Плеймейтката изкара само една седмица в къщата, но научава куп неща, които са урок за нея и ще й бъдат полезни цял живот.

"Престоят ми във "ВИП брадър" е поучителен. Научих се да бъда една идея по-търпелива. Разбрах, че не трябва да бъда егоист. Всички малко или много сме такива, но вече имам различно виждане за нещата", разкри навръх рождения си ден русото изкушение пред "България Днес".

Реклама

Вчера тя спретна шумно парти, на което присъстваха всички важни хора за нея.

"Пожелавам си любов, здраве и късмет. Нищо друго не искам", призна плеймейтката.

Недкова не скри, че се чувства щастлива след напускането си на шоуто. Сега Нора ще може да залегне по-сериозно над учебниците и да завърши успешно висшето си образование. Плеймейтката е студентка по маркетинг в един от най-елитните вузове в София.

"Радвам се, че напусках къщата - откровена е Нора. - Ще имам време да се съсредоточа и върху другите си ангажименти."

Недкова разкри, че Валентин Кулагин вече не й е враг. Плеймейтката и гримьорът имат обтегнати отношения още от "Черешката на тортата", а "ВИП брадър" ги събра под един покрив. Според Нора гримьорът е под нивото й и затова не може да го определи като "враг".

"Кулагин е бита карта за мен - избухна Недкова. - Мандатът му като мой враг изтече. Мислех го за такъв, но когато влязох къщата и го видях, разбрах, че не е. Под нивото ми е просто, за да ми е враг", добави Нора.

В същото време Веселин Плачков е поредният, който напусна къщата на Големия брат. "ВИП брадър" изтъкна, че актьорът страда от клаустрофобия и по собствена причина си тръгна от къщата. Според информация на "България Днес" изигралият образа на Васил Левски се прибира преждевременно в дома си, за да види новороденото си дете. Както е известно, певицата Мариана Попова дари половинката си с момиче, което носи прекрасното име Екатерина.

Реклама
Реклама
Реклама