Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7094074 www.bgdnes.bg

Васко Найденов с 20 бона от Дарина Павлова

Кеца с Галена на Нова година, Преслава оставя бебето

Солиден хонорар от 20 000 лева ще прибере Васко Найденов от Дарина Павлова.

Естрадният изпълнител ще пее навръх Нова година в хотела на Павлова в Златни пясъци. Традиционно звездите качват двойно, понякога дори тройно тарифите си специално за Нова година. Васко работи усилено на празника, но иска и високо възнаграждение. Той не приема по-малък хонорар от 20 000 лева. Освен в хотела на Дарина Кеца е приел и още няколко ангажимента покрай празниците. Така само за седмица усърдна работа сметката му ще набъбне с почти 100 000 лева.

На самата Нова година Васко ще пее на една сцена с фолкпевицата Рени. Предния ден ще забавлява Галена.

Реклама

Тлъсти пачки на Нова година ще заработи и Преслава. Макар и съвсем скоро да стана майка, Преслава вече има запълнен график за декември. Тя ще се завърне на сцената в „Арена Армеец“ по повод 17 години телевизия "Планета". След това се захваща яко за работа и почти на всички празници ще отсъства от вкъщи. На самата Нова година ще има цели две участия в Пловдив и ще е заета цяла нощ.

Макар да има почти три месеца до новогодишната нощ, почти всички известни изпълнители вече са ангажирани. Изключение традиционно прави Лили Иванова. Примата на родната естрада на 31 декември обикновено е у дома, а ако склони да пее пред публика, то е за огромен хонорар от 50 000 лева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама