Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7109635 www.bgdnes.bg

Нора Недкова налазва Киро Скалата

16-годишната Нора Недкова връхлетяла като ураган шоумена Киро Скалата. Скандалната Мис Плеймейт искала да се докосне до хайлайфа още на млади години и търсела всяка възможност за изява под прожекторите. Красавицата използвала всички женски хитрости, за да се хареса на бившия участник във "ВИП брадър".

"Организирах конкурс за рекламен модел и търсех забавни момичета - спомня си Киро Скалата. - Нора е от Варна и дойде при мен. Аз съм много популярен в града. Дори много хора мислят, че съм оттам. Искаше да се пробва. Беше много надъхана. Попитах я дали има 16 години, а тя май ме излъга и каза, че има. Беше дете, пълно с енергия. Избрах я за лице на моето предаване "Фитнес мания". По онова време нямаше гадже, но изглеждаше много добре."

Реклама

Дори преди осем години Недкова изглежда отлично налята. Самата тя се хвали, че няма нито грам силикон по тялото. В изключително рядка архивна снимка най-голямата врагиня на Валентин Кулагин е седнала върху фитнес уред в опасна близост до Киро Скалата. Натопорченият здравеняк е гушнал през кръста блондинката, а тя не сваля поглед от тежкия златен ланец на шоумена.

Снощи Нора се върна в къщата на "Биг Брадър" за нова мисия.

Киро Скалата е откривател и на друга популярна плеймейтка - Анна-Мария Чернева. Момичето на "България Днес" също е преминала през школовката на шоумена, преди да се превърне в актрисата от сериала "София ден и нощ". Преди няколко години тя дори лъсна в джакузито на Киро Скалата.

"Анна-Мария и още една плеймейтка - Гери Аролска, бяха много секси мадами и реших да ги впрегна в един интересен проект - спомня си бизнесменът. - Идеята беше да снимаме хубавиците как се държат, докато извършват несвойствена дейност. Закарах двете момичета на Белоградчишките скали. Отидохме в 5-звезден хотел. Те хванаха кърпите и парцалите и започнаха да чистят джакузито, а аз им се кефех."

"България Днес" се добра до още една скандална снимка. В нея Киро Скалата е в опасна близост до Анна-Мария Чернева. Разгърденият мачо е оставил неизгасената пура на луксозен диван, а сексбомбата е седнала в него. За разлика от елегантната прегръдка през кръста на Нора Недкова, тук шоуменът е намачкал палаво бедрото на сияещата от задоволство Чернева.

Киро Скалата продължава да бъде магнит за популярни бръмчалки. Актуалната Мис Плеймейт Жанет Осипова беше специален гост на последното състезание "Крале на силата", което беше организирано от шоумена.

Реклама
Реклама
Реклама