Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7153385 www.bgdnes.bg

Лоренцо ПАЗИ Гринго от фенки

Синът на Софка брани новия си татко

В пазач се превърна синът на Софи Маринова - Лоренцо.

Малчуганът, който притежава не по-малко талант от майка си, брани като орлица новия си татко Гринго, видя "България Днес".

Лоренцо бе плътно до любимия на Софи и не позволи никоя фенка да се докопа до него. Тодор Давидов, както е името на Гринго, има адски много женски почитателки и те се юркаха да се снимат с него в НДК, където Маргарита Хранова изнесе концерт.

Реклама

Участие в него взеха част от звездите на последния сезон на шоуто "Като две капки вода" - Боби Турбото, Софи Маринова и Славин. Звездите буквално взривиха публиката с изпълненията си и накараха гостите да им пляскат в продължение на повече от 10 минути.

Малкият Лоренцо отблъсна всички напористи фенки и отби атаките на жените да се докоснат до Гринго. Синът на Софка зорко наблюдава какво се случва около любимия на майка му и щом някой се доближи до него, синът веднага го дърпа настрана.

Половинката на Маринова и синът й са изключително близки. Наскоро Софи призна, че Лоренцо се разбира чудесно с Гринго и двамата правят много неща заедно.

Двамата любими мъже на Маринова приветстваха с бурни овации появата на ромската перла на сцената. Гринго и Лоренцо, който има вече няколко песни, не спряха да пляскат и да сипят хвалби до адрес на Софи. Те си направиха и куп селфита за спомен.

За разлика от тях, Катя и Здравко от "Ритон" заложиха на по-аристократично поведение. Бившите брадъри не бяха в особено добро настроение и само аплодираха участниците в спектакъла.

Компания на ритонците им прави техният добър приятел Драго Драганов, по-известен като Драго Чая. Сред гостите на фамозното шоу бе и щерката на покойния певец Борислав Грънчаров - Мария, както и Петя Буюклиева.

Реклама
Реклама
Реклама