Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7155173 www.bgdnes.bg

Весела Нейнски е хипнотизатор

Има диплома

Оперната певица лекува с космическа енергия

Оперната певица Весела Нейнски владее техниките на хипнозата, научи "България Днес". Участничката във "ВИП брадър" е сертифициран терапевт от Българската асоциация по хипноза и хипнотерапия, показа проверка на вестника. Самата Нейнски признава, че е вкарвала много хора в транс. Води ги на места, на които се чувстват добре, виждат картини, които са красиви, приятни, спокойни, по-далече от реалността.

Към методите на психологическо въздействие изпълнителката се е запалила преди много години. Докато гледала болната си майка, Нейнски постоянно се интересувала от това как работи човешкото тяло и как може да бъде излекувана душата на човек. Така освен от хипнозата Весела започва да се интересува и от алтернативна медицина и астрология.

Реклама

"По-късно станах и първият български член на Асоциацията по фито-биофизика, което е вид алтернативна медицина, донякъде сходна с хомеопатията", споделя самата оперна прима.

Интересите на певицата не се изчерпват дотук. Нейнски се среща лично с индиеца Самир Кале, за да се превърне в старши учител по енергийно лечение с Омни. Това е най-мощната система за хармонизиране на жизнените енергии и гарантира най-бързо изцеление. Сеансите, който Весела е провеждала, траят не повече от 10 мин. Характерното при тях е, че се използват интензивно и космическата, и земната енергия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама