Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7155807 www.bgdnes.bg

Кървавата кечистка показа ново гадже

Беки Линч се хвана с комик

Най-популярната кечистка в момента Беки Линч показа своето ново гадже - комика Джеф Дай. Двамата не крият любовта и дори споделиха няколко съвместни снимки. Огнената ирландка изглежда много щастлива, докато се возеше в мотоциклет с кош до своята свежа тръпка.

Джеф Дай е популярно телевизионно лице. Участва в състезание за комици. Освен това има изяви и по MTV. Симпатягата заменя в леглото на Линч UFC боеца Люк Сандърс, с когото червенокосата красавица се раздели по-рано през годината.

Реклама

В момента Беки е шампионка на шоуто Разбиване. Тя задмина по известност дори ММА легендата Ронда Раузи, която от началото на 2018-а се изявява в кеча.

През тази седмица Линч сама нападна всички звезди на конкурентното шоу Първична сила. В мелето Огнената ирландка получи брутален лакът в лицето от най-тежката здравенячка Ная Джакс. Попадението счупи нейния нос и скула, но Беки продължи да се бие.

Заради инцидента, който не беше по сценарий, Линч получи лекарска забрана. Тя трябваше да се бие с Ронда Раузи тази неделя на големия турнир Оцеляване, но ще бъде заменена от Шарлот Флеър - Кралицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама