Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7160558 www.bgdnes.bg

Дивна се завърна

Певицата се качи на сцената след жестоката катастрофа с Кристин Илиева

Дивна се завърна на сцената! Месеци след като певицата за малко не уби моделката Кристин Илиева, тя отново се появи пред публика.

Първата изява на Дивна бе в родния Русе. Младата певица се включи в благотворителен концерт за тежко болни учители. С изявите си на сцената Дивна показа, че вече е продължила напред и е преживяла шока от случилото се.

Реклама

Изпълнителката изпадна в депресия след катастрофата, причинена от нея. Тя управлява автомобил, който излиза от пътя. Дивна се отървава с леки наранявания, но нейната спътница Кристин едва не загива. Моделката има множество травми - най-вече на краката. След куп операции Илиева вече се движи сама с помощта на патерици.

Благоприятното развитие с Кристин кара Дивна да се чувства все по-добре. След катастрофата младата певица се покри и не приемаше публични изяви... до онзи ден.

Дивна показа, че вече е преживява тежките моменти и се чувства отново добре. След месеци на тежка депресия тя отново се чувства щастлива.

"Не спирайте да вярвате в себе си и в това, че нещата ще бъдат наред. Всичко ще бъде наред, аз ви го обещавам, защото това, че мога да бъдат тук, с вас, и да изпея тази песен, означава, че нещата ще се оправят", бяха първите думи на Дивна.

След катастрофата отношенията между певицата и Кристин охладняха. Двете не са толкова близки както преди, но все пак таят топли чувства.

"Обичам я - призна в интервю Илиева. - Когато се видяхме за първи път, двете се разплакахме. Вече не сме толкова близки", добави моделката, която продължава с борбата да може да ходи сама.

Реклама
Реклама
Реклама