Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7200274 www.bgdnes.bg

Фолкфурия възпя Бодуров

Обичаш с мен да залиташ, загатва новата звезда Sarah

Един от тарторите на ЦСКА и националния отбор по футбол Николай Бодуров стана скрит герой в песен. Фолкфурията Sarah посвети първото си хитово парче "Любов или не" на защитника, научи "България Днес" от свои източници.

Сексапилната блондинка е най-новата звезда в телевизията на Митко Пайнера - "Планета", а клипът й се върти нонстоп. Тя е голяма футболна фенка и не изпуска мач на своя любимец. Оказва се, че преди време двамата дори са били нещо повече и са имали любовна връзка.

Реклама

"Бодуров и певицата наистина бяха гаджета, но тайно. Футболистът не искаше това да се разчува", разкриха запознати. Атрактивната фолкфурия и играчът се запознали на частно парти. Неслучайно Sarah реши да пусне дебютното си парче точно навръх Никулден този месец.

"На друго ниво е всичко със теб, целуваш добре, не мърдам въобще. А ти обичаш със мен да залиташ и ти желаеш мен, нали", се пее в част от песента, посветена на Бодуров.

Все пак сега Sarah и Николай са останали само приятели. Футболистът има друга жена до себе си - Вероника Стоева. През януари тяхната дъщеричка Никол, която е кръстена на таткото, ще навърши 2 годинки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама