Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7235430 www.bgdnes.bg

Певицата на Слави, Лилия: Гърдите ми пречат!

Баща ми е свещеник, не ми дава да се събличам, проплака вокалистката

Неочакван проблем измъчва певицата от "Шоуто на Слави" Лилия Стефанова. Тя призна пред свои фенове, че тежи едва 44 килограма, но за сметка на това има огромни естествени гърди, които я измъчват.

"Неподходящи са за моята фигура, всичко ме боли", проплака Стефанова. Огромният бюст на Лилия трудно може да бъде забелязан в ефир. Тя прави всичко възможно да го прикрие. Причината е, че нейният баща Петър Стефанов е свещеник в храма на село Вакарел. Той не одобрява дъщеря му да се разголва в ефир. Затова и Лилия често спори дори с шефа Слави Трифонов как да е облечена.

Реклама

За една от най-доверените жени на Дългия не се знае почти нищо. Лилия никога не е показвала официално свое гадже. Преди години се спрягаше в любовна афера с Георги Милчев-Годжи, но впоследствие той се събра с една от балерините в предаването, която му роди дете.

Въпреки че не се радва на голяма популярност за разлика от други бивши вокалистки в шоуто като Алекс Раева и Деси Добрева, Лилия е една от любимките на Трифонов. Причината е, че бързо и точно изпълнява нарежданията му.

Стефанова застана на страната на шефа си и в конфликта му с бившата й колежка Цветелина Грахич. Преди време самата Лилия призна в ефир, че Грахич е избрала да си тръгне, а Слави няма вина и дори е опитал да я задържи. Въпреки че след като Грахич напусна, Лилия получава повече изяви, тя бързо се сдоби с нова конкуренция в лицето на Невена Цонева. Заради връзката си с музиканта от "Ку-ку бенд" Венко Невена се ползва с особени протекции и винаги изпълнява дуетите със Слави.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама