Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7286338 www.bgdnes.bg

Мис Силикон залюби Теди Хитлера

Анна-Мария луда по тартора на агитката на "Левски"

Мис Силикон 2018 Анна-Мария Чернева гушка лошо момче. Тя забърса един от тарторите в агитката на "Левски" Тодор Грудов, по-популярен като Теди Хитлера.

Двамата са заедно от няколко месеца, но едва сега "България Днес" разкрива връзката им на светло. Един от най-татуираните футболни фенове у нас и сексапилната плеймейтка са лудо хлътнали един към друг. Те са посрещнали заедно Нова година в елитен ресторант. Мацката с огромен силиконов бюст не спряла да целува и да интимничи с любимия си.

Реклама

Хитлера е на 35 години и се изявява като боксьор в клуб "Левски София - Запад". От известно време насам той разпява агитката в сектор "Б" по време на мачовете на "сините". 10 години по-младата от него Анна-Мария нашумя покрай участието си в сериала "София ден и нощ", а освен това стана и една от финалистките в еротичния конкурс "Мис ПлеймейтУ. В момента чаровницата се пробва като водеща на телевизионно предаване за музикални поздрави по един от чалга каналите.

Самата Анна-Мария потвърди информацията на "България Днес" и призна, че е заедно с Теди Хитлера. През 2011 година Грудов бе задържан от полицията, след като във фен клуб на "Левски" бяха открити наркотици, а той бе обвинен като пласьор на дрогата. Проблеми с властта той имаше и през миналата година след финала за Купата на България срещу "Славия". Тогава две голи до кръста деца се появиха на пистата, изрисувани с нацистки свастики. Впоследствие едното момче се оказа син на Теди Хитлера, който отнесе глоба.

Ултрасът не крие крайните си политически убеждения. Той има татуировка пречупен кръст дори на единия си зъб. На гърба си е изобразил италианския фашист Мусолини. Направил е и няколко татуировки с лика на Васил Левски, татуирал си е дори подписа му, както и герба на България. От вътрешната страна на устните има надпис "Левски". На темето върху главата е татуирал паяжина. На тялото му е намерил място да увековечи кучето си от порода бултериер. Татуирал си е дори мъжкия полов член.

Преди няколко години Теди Хитлера даде култово интервю пред Мира Добрева, която го съблече и разгледа подробно татуировките му. Водещата не се посвени да се задява палаво с хулигана. "Ще те скъсам от... бой, ей", закачаше се Мира. "Момичетата повече ме харесват така, с татуировките", призна Хитлера. "Да, доста е възбуждащо", отговори Мира. Сега на изрисуваното тяло на Тодор се радва единствено Анна-Мария. Но тя също има с какво да го зарадва.

"Имам най-яките цици в България! Формата на гърдите ми е съвършена!" Това обяви пред "България Днес" победителката в миналогодишния конкурс. Преди няколко години плеймейтката наля циците си с по 500 кубика силикон във всяка.

Реклама
Реклама
Реклама