Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7288126 www.bgdnes.bg

Любо Пенев: В ЦСКА съм си у дома

Вярваме, че ще се борим за титлата, казва Пламен Марков

ЦСКА ще се бори за първото място! Това обяви новият старши треньор на тима Любослав Пенев. Той се завърна официално вчера на стадион "Българска армия". Чичовото замени на поста изненадващо освободения Нестор Ел Маестро. Ръководството на "червените" обяви, че причината за треньорската рокада са слаби резултати. Договорът на Любо Пенев е за година и половина.
"Решението го взех много бързо, аз съм си у нас, не идвам на гости. Поемането на поста си носи и рисковете, обичам предизвикателствата. Четири са промените - старши треньор и трима помощници. Това ще бъдат Караско, Дани Моралес и Добри Митов", започна Пенев. Той говори и за изоставането на 6 точки от лидера "Лудогорец".
"Тези точки преднина не са толкова трудни за елиминиране. Ще има доста мачове с отборите на върха. Ще надграждаме. Целта пред отбора е да бъде на върха, да е шампион, да се съобразяват с него", отсече Пената.
"Ред, дисциплина и организация! Това са нещата, на които държа. Няма да карам никого насила да играе за ЦСКА, но ако стъпи вътре, трябва да дава всичко от себе си", обясни философията си Любо Пенев. Изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков също гледа към първото място.
"Направена е тази промяна, защото ние вярваме, че можем да се преборим за тази титла. Изключително трудно е за клуб с амбициите за ЦСКА да налага млади футболисти. Те трябва да заслужат. Ще се съобразим с бъдещите изисквания на Любослав Пенев. Треньорската промяна е приоритет на собствениците", обясни босът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама