Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7289545 www.bgdnes.bg

Албена Вулева налапа ножа

Като Сандокан е!

Скандалната Бейза ходжа посегна към хладно оръжие 

Сандокан, мале, с двата ножа!

Сандокан, мале, с двата ножа!

Муликано, сандъци!

Муликано, сандъци...

Незабравимите стихове от мазния кючек сякаш са писани специално за Албена Вулева.

Русата скандалджийка, която не пропуска възможност да наостри зъби в родните випове, посегна към хладно оръжие. Вулева, която отскоро изрично желае да я наричаме с арабското име Бейза Ходжа, държи да покаже на всичките си 9 хиляди последователи в интернет какво вечеря. Тъй като говорим за Албена Вулева, а не за някоя бездарна простакеса, тя не използва снимки, а прави цяло видео!

Ето я и рецептата за нейната вечеря: целина с настърган кашкавал.

"Ще нарежа целината с ето този просташки нож. Аз имам много хубав нож с керамично покритие, но се е затрил. Може би някой го е откраднал. Ще престана да каня хора вкъщи, които ми завиждат. Който го е взел - пръстчетата да си отреже с него! Напоследък само кълна. Много ме бива. Като хвърля клетва, няма връщане назад! Но да се върнем на целината! Представяте ли си какво трябва да ям, за да поддържам перфектното си, желано от всички мъже на света тяло!"

Реклама

После идва ред на настъргания кашкавал. За удоволствие на читателите редакцията запазва автентичния изказ на Вулева:

"Има всякакви видове настърган кашкавал. Този не е от най-вкусните, струва лев и тридесет и девет. Поръсвам отгоре върху целината да има - все пак да не е само нек'ва умрела целина! Следващо - вилица сме си приготвили, за да не ядем като говедата с пръсти!".

Тук Албена Вулева започва да ближе ножа, с който е рязала целината - целият е в кашкавал. Гледката е толкова покъртителна, че веднага самата Вулева, пардон - Бейза, си прави колаж с ножа.

И запомнете! Тя хвърля много клетви напоследък! Не я дразнете!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама