Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7298380 www.bgdnes.bg

"Верея" се надъхва за чудо срещу шампиона

"Във футбола всичко е възможно!"
Това казва шефът на "Верея" Николай Демирев пред "България Днес" ден преди мача на неговия отбор срещу "Лудогорец".
Шампионите излизат като абсолютен фаворит на стадион "Трейс Арена", но ситуацията беше абсолютно същата и преди двубоя между двата отбора на 30 ноември 2017 г.
Тогава "Верея" удари "орлите" с 2:1 с победен гол на Селим Керкар в 83-ата минута.
"Ще бъде трудно да повторим чудото от преди година и половина, но не и невъзможно - коментира Демирев. - Тогава в състава бяха други футболисти, сега нещата са различни. Готови сме за мача. Изпитваме респект към съперника, но не и страх. За нас всеки мач от редовния сезон е подготовка за баражите, когато идват двубоите на истината."
Срещата в Стара Загора е днес от 17,30 ч. Отборите се намират на противоположни позиции в класирането. "Лудогорец" е лидер с 51 точки, "Верея" е на последното 14-о място само с 5 точки.
За "орлите" всичко освен победа е равносилно на провал. Клубът продължава да прави амбициозна селекция по пътя към осма поредна титла и влизане в групите на Шампионската лига.
Последното ново попълнение е Мавис Чибота от "Бней Йехуда". Израелското издание "Мако" твърди, че нападателят ще подпише договор за 4 години с "Лудогорец". Чибота се е договорил за месечна заплата от 36 000 евро. Шампионът на България и "Бней Йехуда" са се разбрали Чибота да доиграе сезона в Израел и да дойде в Разград през лятото.
Съществува и минимална възможност трансферът да се осъществи още сега.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама