Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7342361 www.bgdnes.bg

Кулагин избяга в Дубай

Скандалният гримьор Валентин Кулагин забягна в Дубай!

От около месец той се подвизава в емирството. Този път посещението му там не е само с цел почивка, както беше преди това. Кулагин, който се прочу със скандалните си изказвания за БГ звездите, се надява да се установи в Дубай, издадоха го негови познати.

Реклама

За да изпълни целта си, гримьорът има вярна съратничка. Това е българската сексбомба Драгана Спасовска, която от години живее в емирството. Любимката на Роналдиньо и Погба се движи във ВИП средите там. Именно тя урежда различни ангажименти на Кулагин, който гримира нейни познати за туровете из нощните клубове или фотосесии. Самият той често ги придружава на купоните и така завързва нови запознанства.

"Казват, че съм най-добрият в професията си, а доста често ме наричат магьосник и трансформатор на съдби", нескромно заявява гримьорът за себе си.

Намерението на Валентин е да набере постоянни клиентки. Направи ли това, той не смята да се връща в България. Вместо това ще се установи за постоянно в Дубай.

Една от причините са войните, в които Кулагин влезе с куп от родните звезди. Той не спира да обижда Ваня Костова, Гала, Нора Недкова, Миро, Галена и още кой ли не.

"Имал съм вземане-даване с много от тях, но в момента нямам желание да работя с такива - обяви гримьорът. - Нямам нужда от снимки с тях и нямам нужда те да ме рекламират. Не съм звезда, но съм ВИП, защото съм важна за обществото личност. Аз съм човекът, който създава образа на една жена в най-важните дни от нейния живот - нейното дипломиране и нейната сватба. Дарбата ми е да създавам красота с помощта на гримьорската си четка."

Интересно е, че Кулагин е завършил моден дизайн, но никога не се е занимавал с това.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама