Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7356961 www.bgdnes.bg

Мейзер пак се пуска на Мисис Свят

Последен рожден ден отбелязва ВИП пандизчийката в Сливенския

Този път ще е само в организацията, от Америка я чакат да излезе от затвора

В преговори за поредно участие в конкурса за красота "Мисис Свят" е Анита Мейзер, научи "България Днес". Организаторите на конкурса са я потърсили веднага, след като силиконовата брюнетка излезе от Сливенския и дори вече са провели няколко разговора за събитието преди да я включат в следващото издание на конкурса.

Реклама

Този път Мейзер няма да е участничка, а ще помага за организацията. Преди това ще се нагърби вероятно и с провеждането на "Мисис Свят България". Самата силиконова бомба е дала съгласието си за участие в организацията на конкурса, след като излезе от панделата.

След като бе върната до доизлежи 40 дни в килията заради решението на Върховния съд, на Анита й се наложи да чества трети, последен рожден ден затворена.

Навръх празника от "Мисис Свят" й напомнят, че трябва да потвърди дали ще се включи в организацията на конкурса тази година, вероятно като мениджър на участничките.

"Надяваме се, че си добре. Пиши ни кога си на линия за "Мисис Свят", напомня за себе си Дейвид Мармел - президентът на организацията "Мисис Америка".

Това е първият конкурс за омъжени жени, който се концентрира върху над 70 милиона омъжени жени в САЩ. Всяка от състезаващите се за титлата 51 дами е на възраст от 20 до 50 години. След спечелване на конкурса победителката получава право да участва в световния конкурс "Мисис Свят", както се случи и с Анита Мейзер през 2014 година. Тя разбуни духовете с участието си в конкурса, когато представи България.

Реклама

Докато Дейвид прави планове да ангажира силиконката, Анита отбелязва в тесен кръг в килията на Сливенския затвор с отбрани гостенки личния си празник. Затворничката, която е на стриктен пост, е поискала веганска торта с плодове и този път е помолила да няма шумни джамбурета. Анита има по-малко от две седмици да стои заключена, като се е отказала от възможността да претендира за предсрочно излизане, за да не утежни положението си, коментираха адвокатите й.

"Ако поиска предсрочно условно, може да й дадат още година, че и повече пробация. Да ходи на срещи с инспектори и други подобни работи... Няма смисъл. Ще стисне зъби, ще издържи и да се свършва", поясниха обстоятелствата те.

Мейзер бе призната за виновна за убийството на мъжа си Николай Димов, извършено по непредпазливост. Така тя изгуби гаранцията си от 5 бона, която внесе миналото лято, за да дочака края на процеса на по-комфортно място от Сливенския - у дома. В началото на април ще си бъде у дома и ще започне нов живот - точно пред Великден.

"Въобще не си е разопаковала багажа. Занимава се активно с преподаване и чертае планове за модния си бизнес", допълниха още адвокатите.

Първия си рожден ден в килия Анита почете със шумен купон, въпреки че бе затворена. Тогава съкилийничките й я изненадаха с плодова торта, която им разрешиха да направят сами за изненада. След това си пуснаха музика от сутринта и цял ден бяха в доволни от празника.

Някои завистливи пандизчийки обаче хвърлят око на Мейзер и първата година в зандана е белязана от психически тормоз и дори физически саморазправи с ербап момичетата. След това завистничките пратили оплакване до директора, че Мейзер е привилегирована заради популярността си в обществото. Затова и на втория, и третия от личните си празници Анита е по-ниска от тревата.

Мейзер живна и в социалните мрежи, след като я пуснаха под гаранция. Тя смени профилната си снимка 2 години след инцидента и премахна похотливите си фотоси от страницата. Новият й имидж е на "бяла и изстрадалата" жена. Поне натам насочва новата й профилна снимка, на която е скрита под бяла шапка и гушка любимата си бяла котка Дулче.

Няма и следа от пайети, брокат, напърчени цици и силен грим. Мейзер е повела собствен поход за изчистване на името си. Освен чрез пост и молитва Анита пръска хиляди за благотворителност, като е отличена за дарител номер 1 на 2018 година точно преди делото пред ВКС.

Стотици поздравиха силиконовата миска виртуално за специалния й празник, давайки заявка, че черният инцидент от живота й ще бъде забравен и простен. Сред малкото останали приятели на Мейзер е и плеймейтката Златка Димитрова, която не пропусна да се подмаже на заможната силиконка за празника.

Реклама
Реклама
Реклама