Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7361248 www.bgdnes.bg

Нина Добрев влюбена в Тони Робинс

Актрисата винаги говори за България

Двамата взаимно се пленяват

Българската актриса в Америка Нина Добрев май е влюбена в най-известния мотивационен лектор Тони Робинс и среща взаимност. Двамата не спират да си отправят комплименти в социалните мрежи и да се възхищават един от друг.

"Тони е гигант, не само физически, но и духовно. Енергията и любовта му са пленяващи. Той ме вдъхнови да не спирам да се боря и да обичам. Искам да съм като него", с възхита споделя световноизвестната българска актриса Нина Добрев.

Реклама

Звездата от "Дневниците на вампира" прекарва четири дни и компанията на на най-известния американски мотивационен лектор, личен финансов консултант на редица милиардери и автор на бестселъри за самопомощ Тони Робинс. Самият Робинс също е впечатлен от красотата и чистотата, с която Нина блестяла около него. Освен за работата си като актриса Добрев му споделила и за чудната природа на родната България и добрите хора, които живеели там. Милионерът, когото списание Forbes постави сред "Стоте най-влиятелни знаменитости на света", изявил желание да посети страната ни в бъдеще.

"Този невероятен човек знае какво прави и как да го прави. Той е един от най-успешните хора в света, като единствената му цел е да предаде знанията и любовта си на другите. Всеки, който може, трябва да се докосне до него", казва Добрев.

От своя страна Робинс е очарован и от историята на родената в София Николина Добрева, която едва на две години емигрира заедно със семейството си в Торонто. За него тя била живият пример за това как човек с усърдие, труд, желание и любов може да постигне всичко. Именно на това учи Робинс хора като Доналд Тръмп, Андре Агаси, Хю Джакман, Опра Уинфри. Политици от ранга на Ал Гор, Нелсън Мандела, Михаил Горбачов, Маргарет Тачър също са се допитвали до неговите съвети.

Добрев, която преди няколко месеца беше в София на гости на своя дядо, при всеки удобен случай говори за България. Тя участва в различни кампании и инициативи, в които не пропуска да каже нещо и на български. Много популярен в Щатите стана и неин канал, в които актрисата учи американци на български сленг.

Последната изява на Добрев е отпреди няколко дни. Танците й в новия клип на тийнидола Шон Мендес разбиха класациите. За два дни парчето събра милиони гледания и харесвания в музикалните и социалните канали. Хиляди фенове на актрисата написаха, че не могат да повярват колко добра танцьорка е тя.

Реклама
Реклама
Реклама