Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7400527 www.bgdnes.bg

ЦСКА трепери за Тиаго

ЦСКА трепери за португалеца Тиаго Родригес преди дербито с "Левски"! Основният халф на "червените" получи контузия още във 2-рата минута при победа с 2:0 над "Берое" на "Армията". Тиаго е с травма в прасеца и напусна терена с помощта на медицинския щаб. Португалецът ще премине обстойни медицински прегледи, след което ще стане ясно колко сериозна е контузията му. Големият въпрос е дали Тиаго ще успее да се възстанови за дербито с "Левски" в събота. Халфът почти сигурно няма да играе в първия мач от полуфиналите за Купата срещу "Ботев" в сряда.

Мачът с "Берое" на "Армията" се превърна в истинска касапница и съдията Валентин Железов показа цели 10 жълти картона. В лагера на заралии също има двама контузени - Владимир Гаджев и Никита Баранов. Особено тежко е положението с първия. Бившият национал е със скъсан ахилес и е аут до края на сезона. Загубата от ЦСКА вероятно ще е последният мач на екскапитана на "Левски" с екипа на "Берое". Договорът му изтича през лятото и почти сигурно няма да бъде подновен.

Треньорът на "червените" Любослав Пенев остави резерва голмайстора на тима Али Соу с цел да бъде максимално свеж за мачовете с "Ботев" и "Левски". "Добре е, че не допускаме попадения, а напред вкарваме - коментира Пенев след победата. - Това е едно от указанията, които играчите получават. Надявам се да изиграем успешен мач в Пловдив за Купата на България. Битката за нас продължава."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама