Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7417220 www.bgdnes.bg

Ето'О на съд

Бившият нападател на "Барселона" и "Челси" Самуел Ето'О често попада в светлината на прожекторите. Не само с виртуозните си изпълнения на терена, но и с бурния си личен живот.

Камерунецът, който в момента играе за "Катарски спортен клуб", ще се завърне в Испания днес. Причината не е никак приятна за него. Той ще трябва да се изправи пред съда в Мадрид.

Реклама

Там 18-годишната Ерика иска да се докаже, че е негова законна дъщеря. Тя иска да бъде призната от Ето'О и да получи полагащата й се издръжка. Показания ще даде и нейната майка Адилеуса до Росарио. Тя вече обяви, че е казала на футболиста за бременността си. И го обвини, че я е захвърлил като играчка след това.

Ерика е родена през 1999 година. Предполага се, че е зачената по времето, когато нападателят носеше екипа на "Еспаньол". Ако бъде призната за дете на Ето'О след ДНК-тестове, тя ще се окаже неговото осмо такова. Той вече има седем признати наследници от няколко жени. Трима от тях са от брака му с настоящата му жена Джорджет, която е с него повече от единадесет години. Останалата част от потомството му е продукт на взаимоотношенията му с различни жени. През леглото му са минали и куп известни мацки начело с моделката Амбър Роуз.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама