Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7421219 www.bgdnes.bg

Играчи реват в съблекалнята на ЦСКА

"Армията" потъна в сълзи след драматичното отпадане на ЦСКА от "Ботев" в полуфинала за Купата на България! "Канарчетата" стигнаха до 3:3 с изравнителен гол с 9 души и попариха 12 000 фенове на "червените". Така с общ резултат 6:5 "Ботев" се класира на финал за купата, където ще срещне големия си съперник "Локо" (Пд).
Веднага след края на мача авторът на два от головете Али Соу се разрида на терена, а резервата Божидар Чорбаджийски опитваше да го утеши. Сълзите са продължили и в съблекалнята на ЦСКА, разкриват от "Армията". Освен Соу изключително тежко е преживял загубата и бразилецът Евандро, който влезе през второто полувреме и се разписа за 2:2. Част от другите играчи също са се разплакали след уникалната драма. Атмосферата в съблекалнята е била повече от тягостна, а футболистите са признали своята вина за грандиозния провал.
За да овладее ситуацията, при отбора слезе собственикът Гриша Ганчев, който изгледа шоуто от ложите на "Армията". "Уникален мач - опита да успокои страстите Ганчев. - Това е спорт. Може и да паднем, и да бием." Босът на "червените" отказа да каже какво си е говорил с футболистите.
В герой за ЦСКА бе на път да се превърне съдията Петър Костадинов. Реферът изгони повече от спорно Филип Филипов от "Ботев" за втори жълт картон, а след това даде измислена дузпа за "червените" след театрално падане на Рафаел Енрике. При споровете той справедливо изгони бутащия го Антонио Вутов, който вероятно ще понесе тежко наказание.
Обичайно оплакващият се от съдиите Любослав Пенев опита да замаже гафовете на Костадинов. "При втория жълт картон съдията вижда, че има нарушение - каза треньорът на ЦСКА. - Прекрасно! От там насетне той преценява дали да го накаже с картон или не. Аз казвам само, че когато има нарушение, трябва да се отсъди. Дали ще е корнер, тъч, пет дузпи, дали 10 - трябва да се свири. Той така е постъпил. Оттам насетне дали ще покаже картон, това е негова преценка. За дузпата? Какво да кажа за нея? Може би не е 100-процентова, но там на 2-3 пъти се заформиха едни мелета. Нали?"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама