Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7430253 www.bgdnes.bg

Бившият мъж на Деси Добрева я съди

Няколко години след развода

Обикаля разни шоута, а майка й гледа детето!

Бившият съпруг на Деси Добрева я е заплашил със съд след едно от последните й участия в "Като две капки вода" по Нова тв, научи "България Днес". Мартин бил бесен, че певицата години наред не му разрешава да вижда дъщеря им, а в същото време основно бабата се грижела за детето.

Още когато се развели преди повече от пет години, съдът разпоредил, че таткото има право да вижда момиченцето по четири пъти в месеца. Деси обаче категорично забранявала всякакви срещи под претекст, че таткото не се грижел добре за детето.

Реклама

"А тя как се грижи за Алена? Обикаля разни шоута, докато майка й я гледа! Ще я съдя", заканил се Мартин пред приятели.

Деси Добрева се омъжи през 2006 г., а малко след като се роди дъщеря й Алена, със съпруга й се разведоха. По думите на певицата решението било негово, макар същата година да плъзна упорит слух, че тя е любовница на известен политик. Малко по-късно Деси се кандидатира за изборите във Варна.

Мартин и Деси се познават още от детските си години, той е бил съученик на сестра й. И двамата са от Варна, където бе и брачната им церемония. След нея младата двойка заживя именно в родния си град.

Въпреки голямата любов и приятелство, които ги свързват, семейният живот се оказал труден заради постоянните компромиси, които хубавицата трябвало да прави. Фактът, че певицата работи като луда, за да изкарва пари, също внесъл напрежение в дома им. Малко след като роди, Добрева се оплака, че й се е наложило да остави малкото си бебе, за да ходи по участия и да печели. Дъщеричката й Алина бе поверена на грижите на бабите, а гласовитата изпълнителка хукна по турнета и задачи.

Дали финансовите проблеми са довели до срив в отношенията на семейството, не е ясно. Деси категорично отказва дори да говори за съпруга си и отношенията им. "Няма да коментирам личния си живот", отсече певицата.

Реклама

Деси Добрева е една от най-красивите и талантливи наши певици. Според близките й обаче тя няма никакъв късмет с мъжете. Последният, с когото е имала вземане-даване, е операторът Венелин Георгиев, работил за Слави Трифонов. Гологлавият телевизионер дори се разведе със съпругата си - актрисата Гергана Стоянова, която в момента е звезда в "Откраднат живот", заради Деси. Венко и Гери имат син.

Деси и операторът години наред работят заедно. Певицата дори бе семейна приятелка на Гергана и Венелин. Операторът е снимал нейни клипове, правени от продуцентската къща на жена му Гергана Стоянова, в която и той има участие. Ако се вярва на хроникьорите, от семейни приятели двамата с певицата се превръщат постепенно в интимни. Преди да напусне Гергана Стоянова, Венелин имаше романс и с Ваня Богатинова. Красавицата се прочу с няколко тв проекта, но стана известна най-вече като българската Клеопатра покрай снимките на вече несъществуващата тв игра "Треска за злато".

Деси Добрева: Всичко искам от мъжете!

"Какво искам от мъжете ли? Всичко - любов, уважение, грижа, внимание. Както съм ги виждала и продължавам да виждам в моето семейство. И къде са тези мъже, готови на такъв "подвиг"?, отговаря талантливата Деси на въпрос дали не е максималистка по отношение на мъжете в живота си. "Пример винаги ми е моята майка. Тя е проектант на кораби, дълбоко влюбена в работатa си, водещ специалист в областта си. И е отгледала 3 деца - брат ми завърши математическа гимназия с изпреварващо обучение, сестра ми - езикова гимназия, игра в театрално студио "Щурче", тренира художествена гимнастика.

Аз завърших музикално училище с пиано и още като ученичка имах престижни награди от конкурси и фестивали. Всичко е въпрос на възпитание и любов. Така трябва да възпитаваме децата си, без значение дали сме самотни родители или не", споделя Добрева.

Реклама
Реклама
Реклама