Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7455538 www.bgdnes.bg

Алекс Сърчаджиева: Иване, обичам те, няма да те забравя!

Жената на Чочо спи при актрисата, двете са неразделни

"Още не мога да си намеря място от загубата. Много те обичам, любими, никога няма да те забравя", написа Алекс Сърчаджиева в интернет на три месеца след кончината на Иван Ласкин.

Красавицата е загърбила тъжното настроение, което я бе обзело малко след края на януари, и вече трескаво работи. Сърчаджиева е стегнала багажа и решила да продължи напред, като първата й спирка ще е екскурзия до Франция. Това се случва след предложението да участва в главна роля в нова комедийна постановка в Сатиричния театър. Това ще бъде международният проект "Глобална комедия", който ще се играе у нас и във Франция.

Реклама

Алекс ще замине за френската столица по-рано, но не по работа, а на екскурзия.

"Само да имам малко свободно време", споделила идеята си Алекс пред жената на Чочо - Даниела.

Голямата любов на Петър Попйорданов е постоянното присъствие в живота на Алекс след кончината на Иван Ласкин. Често тя е като втора майка за малката София. Двете деца - осиновената Катя с детето на Ласкин са на една възраст, имат сходни занимания, харесват едни и същи игри и много се разбират.

"Допадат си, което е най-важното", споделя Даниела, която често остава да спи в Алекс с момиченцето си.

"Искам да й вдъхна кураж. И двете сме в тежко положение, крепя я, защото я харесвам, а и защото Иван и Чочо бяха най-добри приятели, имаме и много общи спомени", коментира Даниела приятелство си с Алекс и Иван.

36-ия рожден ден ще е първият за актрисата без любимия й мъж. Малко преди да се разболее, тя си спомня как са изкарвали този специален ден. "Имахме си торта, прегръдки, подаръчета за мен и Софи, винаги е било различно, но много щастливо", разказва Сърчаджиева.

Освен жената на Чочо и колегите се опитват да развеселят Алекс. Те й изрязват сърца, пишат мили думички, слагат ги в гримьорната й и показват отношение и подкрепа. "Благодаря на всички хора, радвам се, че имам толкова приятели сред вас", коментира Алекс жестовете на трупата на Сатиричния театър.

Реклама
Реклама
Реклама