Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7467990 www.bgdnes.bg

Пророкът на лейди Даяна идва у нас

Предсказал пожара в „Нотр Дам“, смъртта на принцесата и Чернобил

Очаквайте наводнения между 12 и 15 юни в Несебър и Добрич, предсказва Жуселино Нобрега да Лус

Реклама

Бразилецът Жуселино Нобрега да Лус е човекът, чиито писма променят съдби. Той е един от изключително точните ясновидци. Жуселино предупреждава за опасности, които се случват. Писал е на Пеле, Майкъл Джексън и принцеса Даяна. Неговите прогнози се отнасят не само до Бразилия, а и до много отдалечени от там места по света. "Вижда" събития както за известни личности, така и за обикновени хора. Повечето му прозрения са изумително точни.

Наричат го "най-известния пророк на нашето време". На 13 години изпраща писмо до Хрушчов, за да предупреди съветското правителство за катастрофата в Чернобил. Дълги години е бил духовен наставник на Лейди Даяна, на която описва точната дата и час на смъртта, много преди датата на катастрофата й. Година преди това да се случи, Жуселино изпраща писмо лично до кралица Елизабет, за да я предупреди за надвисналата опасност над Деяна. Според пророка прогнозите му са с точност до дни, а понякога и часове и могат да се избегнат, ако се обърне внимание на предупрежденията му.

"Още през 2015 г. той изпрати писмо до директора на „Нотр Дам“, за да предупреди за пожара, който в действителност се случи на 15 април, а на 4 януари изпрати писмо до губернатора на Шри Ланка, в което го уведоми за точната дата на терористичните нападения, изброявайки местата и броя на жертвите. Неговата мисия не е да плаши хората, а да спасява живота на всеки, който поиска помощта му и е решен да промени хода на историята, такъв, какъвто е към настоящия момент". Това сподели за "България Днес" организаторката на престоя на Жуселино у нас - Кармен Лазарова. Тя работи от години с него.

"Искам предварително да предам думите на Жуселино, който каза, че България трябва да внимава за дните между 12 и 15 юни, когато се очакват големи наводнения в Несебър и Добрич", уточни Лазарова.

Според нея, повечето хора се записват на лични срещи с пророка, защото искат да получат знания основно за семейството си, отколкото да чуят за съдбата на света и България.

Жуселино Нобрега да Лус е роден на 7 март 1960 година в град Флориано, провинция Парана, Бразилия, в семейство на бедни хора. От 5-годишен заедно с брат си започва да събира старо желязо и стъкло, чрез което с продажбата си набавят малко средства, за да помогнат нa семейния бюджет и да си купуват евтини сладки. На 9-годишна възраст Жуселино сънува първия си пророчески сън за бъдещо събитие. Майка му го води дълги години по лекари, психолози и екзорсисти. До 13-годишна възраст той разказва на семейството си своите сънища, които баща му записва. След навършване на 13 години неговите духовни водачи го ориентират да пише писма до хората, чиито съдби вижда в съня си, или до такива, които могат да повлияят на големи групи от хора. Писмата винаги се изпращат по пощата с обратна разписка.

"Помогнал е на милиони хора да намерят себе си, да научат бъдещето и да променя съдбата си. Надявам се, това да се случи и у нас", споделя Кармен Лазарова.

Сбъднати прогнози за месец февруари

През месец февруари 2019 г. Жуселино направил прогнози, които с изумителна точност са се сбъднали. Това са земетресение 7,0 по скалата на Рихтер в Хаити, наводнения, които засягат Южна и Северна Корея, Китай и Филипините с много жертви, земетресение с магнитуд 6,0 до 7,0 по скалата на Рихтер, което достига Индонезия, в Азия - ефект на доминото, създаващо спад на фондовите борси, в Тайланд атаки срещу религиозни групи, които предизвикват, горещини в Индия, Колумбия и Боливия - наводнения и много жертви в страната, земетресение в Перу и Чили с много щети, нападение в Египет, взело много жертви в страната, и много други.

Реклама
Реклама
Реклама