Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7470737 www.bgdnes.bg

Кифла за 50 лева

Нова онлайн мания за жадни за слава 

Плащаш и ти карат луксозна кола с подаръци за тузарски снимки 

Плащаш 50 лева и ставаш кифла!

Това е най-новата услуга, която се предлага в интернет за жадни за слава млади момичета.

Офертата носи името "Подарък под наем" и гарантира бърза популярност в социалните мрежи. Срещу банкнота с лика на Пенчо Славейков екип ти кара тузарски автомобил - "Мерцедес", БМВ или "Мини Купър", който е на твое разположение за четвърт час. Превозните средства са пълни с лъскави подаръци - чанти, мобилни телефони и гримове, с които потребителят може да се снима. Има и огромен букет с рози, който да допълни илюзорната тузария.

"За 15 минути можете да се снимате в колата, както и с подаръците. Така ще изглеждате богати и успели. Така ще предизвикате завист у другите момичета и ще се превърнете в звезда в инстаграм и фейсбук. Ще имате и повече свалячи, които ще искат да си пишат и видят с вас", обясняват идеолозите на новата бизнес идея. Според тях никой няма да разбере, че колата и вещите не са на девойката, а у интернет потребителите ще остане впечатлението, че е успяла в живота или пък си има богат любовник.

Реклама

Реализирането на фалшивата сцена се случва чрез предварително записване по телефона и запазване на ден и час, в който да се случат снимките.

"Ние помагаме на момичетата да имат самочувствие и да изглеждат уникално на снимките си", казват още идеолозите. В интернет са публикувани кадри с примерните автомобили, както и скъпите подаръци. В коментарите момичета масово заявяват, че биха се възползвали. Като най-честа причина за бръкването с 50 лева изтъкват, че искат да накарат бивше гадже да ревнува или да предизвикат завист у съученичките си, които в реалния живот имат по-скъпи телефони и вещи от тях. Има също така и негативни мнения, че това са пари, хвърлени на вятъра, за да се създават фалшив живот. "Ако някога сте се чудили откъде млади момичета имат пари за скъпи коли, вероятно това е отговорът - платили са петдесетачка, за да се правят на интересни, а всъщност ходят на работа с градския транспорт", пишат гневни потребители.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама